bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для підтримки молодіжних організацій від МФ «Відродження»
18.03.2024

Продовживо нашу традицію онлайн-розмов етером із донорською організацією МФ “Відродження”. Фонд є однією з найбільших фундацій, які підтримують розвиток громадянського суспільства. Цей етер - можливість для волонтерських та громадських об’єднань дізнатися більше про ті можливості, які сьогодні та на регулярній основі надає фонд українським організаціям.

Коли: 20 березня 17:00
Де: онлайн, транслюватимемо розмову на сторінці КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».
Гість онлайн-розмови - Сашко Кульчицький, керівник Відділу комунікацій Міжнародного фонду “Відродження”.
Довідка: Міжнародний фонд «Відродження» — одна з найбільших українських благодійних фундацій, що з 1990-го року розбудовує в Україні відкрите суспільство де кожен почуває себе гідно, де громадяни включені в творення держави, а влада є прозорою та відповідальною. Фонд працює над розбудовою України, в якій права людини надійно захищені, а позитивні зміни працюють на благо громадян.
Фонд заснований філантропом Джоржем Соросом і є частиною міжнародної мережі Фундацій Відкритого Суспільства (Open Society Foundations).
Тривалість розмови – 1 година. Для отримання нагадування про етер, зареєструйтеся за цією анкетою: https://forms.gle/AsUdq5bvCb6qvkMb8
Онлайн-розмова відбувається в рамках Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини яку реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.