bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Мотивація нескорених 2.0». Перспектива для здобувачів освіти та навчальних закладів
20.03.2024

Розпочинаємо новий етап освітньої революції у березні 2024 року разом з конкурсом “Мотивація нескорених 2.0” у межах соціального проєкту “Scholarship в Україні”.

Мета конкурсу - підтримати обдаровану молодь та зробити вагомий внесок у розвиток освітніх закладів в період активної кампанії залучення студентів. Не менш важливо підкреслити ключову роль освітніх установ у цей важкий для всіх час, дозволяючи їм відзначити свої досягнення за допомогою творчої енергії молодих геніїв.

Для прийняття участі в конкурсі, Вам треба підготувати творчу роботу у формі відеоролика або презентації на тему «Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів», яка проілюструє позитивні якості вашого навчального закладу.

Чекаємо на ваші вражаючі роботи! П’ять переможних освітніх закладів отримають неймовірні призи у вигляді “наборів медійника”, що стануть невід’ємною частиною їхньої подальшої творчої роботи.

Реєстрація для участі в конкурсі відкриється з 20 березня та триватиме до 25 травня на сторінці конкурсу https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ваша участь у конкурсі абсолютно безкоштовна! 

Запрошуємо вас відвідати веб-сайт проєкту, де ви зможете ознайомитися з подіями минулих конкурсів  https://scholarship.in.ua/provedeni-konkursi/

 

Контакти:

 організаторка проєкту Юлія Валуєва

+38 (067) 622-62-82

+38 (093) 495-34-10

[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.