bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ООН та ОБСЄ: розпустити не можна реформувати
20.03.2024

Центр громадянських свобод запрошує вас до участі у правозахисному клубі на тему «ООН та ОБСЄ: розпустити не можна реформувати», який відбудеться у вівторок, 26 березня. Початок о 16:00.

Після повномасштабного вторгнення українські дипломати та громадськість неодноразово критикували міжнародні організації за надмірну забюрократизованість, відірвані від реальності та відсутність чіткої позиції щодо подій в Україні.

Чому ООН та ОБСЄ втратили ефективність та чи є вони безнадійними? Чи можуть правозахисники стати рушійною силою змін у новій архітектурі міжнародної безпеки? Як знайти механізм, аби виключити Росію з міжнародних організацій і чи можливо це загалом? Які інструменти існують у сфері міжнародного правосуддя, щоб притягнути Росію та її представників до відповідальності за їхні дії?

Відповіді на всі ці питання шукатимемо на правозахисному клубі, який організовує Центр громадянських свобод. До участі в клубі запрошені правозахисники, представники міжнародних організацій, експерти-міжнародники, представники держсектору.

Модераторка: Олександра Романцова, виконавча директорка Центру громадянських свобод.

Правозахисний клуб – це інтелектуальний майданчик рівних серед рівних для обговорення актуальних викликів прав людини. Ми ретельно обираємо тему кожного клубу та запрошуємо спікерів із різними поглядами. Нам важливо створити атмосферу виваженої та глибокої дискусії, якої так не вистачає нашому суспільству.

Реєстрація за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.