bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна науково-практична конференція
22.03.2024

Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції «Підтримка психологічного благополуччя особистості в умовах війни: міжнародний досвід та українські реалії».

Конференція відбудеться 30 квітня 2024 року у змішаному форматі. 1 травня 2024 року в рамках конференції буде організовано роботу науково-практичного семінару «Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості: освіта, безпека, мир». Програма пленарної частини конференції та науково-практичного семінару додаються.

Мета конференції: посилення науково-методичного супроводу підготовки фахівців психологічної служби і педагогічних працівників щодо надання базової психологічної підтримки у роботі з дітьми, які отримали психологічну травму та вивчення успішного досвіду запровадження багаторівневої системи надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу та упровадження протоколів реагування, чітких алгоритмів перенаправлення для надання фахової допомоги.

Напрями роботи конференції:

1. «Підтримка психологічного здоров’я особистості в умовах війни»;

2. «Психологічні аспекти реабілітації та супроводу особистості в інклюзивному середовищі»;

3. «Технології психологічного супроводу конструювання поведінкових моделей особистості у несприятливих обставинах»;

4. «Психологічна підтримка та реабілітації дітей через використання потенціалу природних екосистем та рекреаційних можливостей природно-заповідних територій»;

5. «Підвищення кваліфікації практичних психологів закладів освіти з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах збройного конфлікту».

До участі запрошуються здобувачі освіти, науковці, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, фахівці у сфері освіти дорослих, фахівці у сфері збереження психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, представники волонтерських, громадських, гуманітарних організацій.

Робочі мови конференції – українська, англійська.

За матеріалами конференції плануємо видати збірник тез учасників конференції.

Початок роботи конференції о 10.00 (за східноєвропейським часом, Київ, Україна). Для участі в роботі конференції у режимі онлайн необхідно перейти за лінком: https://us02web.zoom.us/j/88355422985?pwd=WDhjSnpsTkFWVEtRbDQ2SWF1c3k5UT09

(Zoom Meeting ID: 883 5542 2985. Access code: 956173).

Лінк на онлайн-трансляцію заходу:  https://www.youtube.com/watch?v=R-mxtR9ZxwY

Детально ознайомитись з програмою конференції можна на сайті: https://sites.google.com/ippo.dn.ua/conference-30-04-2024/

Для участі в конференції необхідно зареєструватися та надіслати наукові тези до 22 квітня 2024 року за посиланням https://forms.gle/xiZceyZyzBt58fxt8. Вимоги до тез доповідей додаються.

 

Фінансовий партнер заходу: Литовський фонд співробітництва та гуманітарної допомоги в рамках проекту: «Послуги реабілітації після травм – допомога особам, які постраждали від неспровокованої війни проти України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.