bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Зустріч для змін» у східному регіоні. Більше можливостей для локальних організацій
25.03.2024

Перша подія пройшла у Києві в жовтні 2023 року, зібрала 60 локальних та 20 міжнародних організацій, серед яких IRC, Mercy Corps, People in Need, Action against Hunger та інші.

Цього року “Зустріч для змін” пройде у чотирьох регіонах України, аби більше локальних організацій могли знайти партнерів та фінансування. Організатори також збирають локальні історії про складнощі і особливості роботи у регіоні, які будуть презентовані на події у форматі TED-talks. 

Перша подія буде для східних областей, ми обрали Полтаву з міркувань безпеки. Ми запрошуємо організації, які працюють у Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях.  

Реєстраційна форма для організацій.

Всі локальні організації мають пройти відбір до участі через заповнення реєстраційної форми, яка буде переглянута організаторами. Основні критерії для участі: 

  • Організація має бути зареєстрована як юридична особа, 
  • Організація працює на чітко визначеній території, тобто не національний рівень (область, місто, селище, регіон і т.д.),
  • Організація вже мала досвід публічного звітування реалізації донорських коштів або пожертв приватних осіб,
  • Організація не може бути асоціацією чи спілкою

Організаторами події є Національна мережа розвитку локальної філантропії. Ми мережева організація, що обʼєднує фонди громад України задля розвитку локальної філантропії та волонтерства в громадах, активізації жителів і підтримці громадських ініціатив.

Зустріч для змін” є частиною нашого проєкту “Give Power to UA NGOs” – це адвокаційний проект, який почався у серпні 2022 року з відкритого листа до міжнародних організацій та донорів, які діють в Україні, з метою звернути увагу на проблему недоступності ресурсів та виключення локальних організацій із системи прийняття рішень, що стосуються гуманітарного реагування. 

Метою проєкту стало досягнення 25% локалізації міжнародних ресурсів до 2025 року на противагу 1% станом на літо 2022 року. У 2023 році була створена повноцінна адвокаційна стратегія організації. У процесі планування ми додали ще одну ціль – впровадження механізму відсоткової філантропії. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.