bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував набір на Алею громадських ораганізацій
03.05.2024

З початком повномасштабного вторгнення в Україну громадські організації стали одними з перших, хто долучився до створення гуманітарних штабів, організації зборів для потреб армії, допомоги українцям релокуватись на відносно-безпечні території нашої держави. Сьогодні громадські організації не втомлюючись працюють на пришвидшення перемоги України. Faine Misto активно сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні, тому на території фестивалю  організовується  окрема локація для громадських організацій.

«Алея громадських організацій» – це інтерактивне місце, де громадські організації можуть у зручній та цікавій формі презентувати свою діяльність, поділитись планами та здобути нових прихильників. 

Якщо вашій громадській організації є що розповісти Файним Людям і своєю діяльністю ви пришвидшуєте перемогу України, якщо ви з задоволенням навчите нас чомусь новому та зацікавите майстер-класом, грою й іншими активностями, якщо ви закохані в ідеї вашої організації та прагнете передати це нам – будемо раді бачити вас на «Алеї громадських організацій» і разом творити історію на Землі Майбутніх Легенд.

Щоб приєднатися до «Алеї громадських організацій» заповнюйте анкету на нашому сайті у розділі «Співпраця», за посиланням.

Дедлайн реєстрації: 1 липня

Якщо ви успішно проходите відбір, вам надається простір в наметі розміром 3х3 м. на території фестивалю Faine Misto. (проживання/харчування/проїзд не оплачується!).

Орієнтовний час роботи “Алеї громадських організацій”:

  • 2 серпня - з 12:00 до 16:00
  • 3 серпня - з 11:00 до 15:00
  • 4 серпня - з 11:00 до 15:00
Важливо! Демонстрація діяльності має бути інтерактивною та безпечною.
За деталями можете звертатись на електронну пошту: [email protected] 

Контакти

  • За деталями можете звертатись на електронну пошту: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.