bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мистецькі майстерні проекту Creating Вridges
03.05.2024

Щире запрошення від Creating Bridges до участі у творчих ворк-шопах прийняли десятки митців, які вимушено покинули свої творчі майстерні. Саме їм якнайкраще зрозумілий стан кожного, хто шукає себе на новому місці. Тож в організованих мистецьких майстернях проекту Creating Bridges за їх участі віднайти себе через творчість зможуть усі, хто постраждав від війни, хто шукає прихистку для душі, опинившись раптом у новому місті, в іншому культурному середовищі.

У травні-червні в Києві проект Creating Вridges відкриває кілька творчих майстерень, серед яких - мистецтво каліграфії і українського краснопису, гончарство і навіть театральне мистецтво. Кожен охочий може відвідати серію майстер-класів і створити свій оригінальний витвір або ж взяти участь у театральному перфомансі. І навіть, за бажання, представити свій витвір на спільній виставці проекту, де будуть представлені роботи учасників проекту.

Творчі майстерні проекту Creating Вridges пройдуть одночасно у Києві, Брюселі та Афінах, де охочі продемонструвати свій творчий потенціал і митці з України зможуть зустрітися з митцями Бельгії, Греції, отримають можливість обмінятися досвідом, долучити представників європейських країн до української культури.

Для участі у мистецьких майстернях досить зареєструватися, сканувавши QR-код, який можна знайти на наших офіційних сторінках у соцмережах. Слідкуйте за публікаціями, аби знати розклад занять, що відбуватимуться по четвергах у вечірній час та по суботах.

Долучайтесь до проекту Creating Вridges - ставайте творцем культурних мостів між країнами Європи! 

Для додаткової інформації та реєстрації відвідайте наші сторінки у соцмережах:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556094382351

Проект Creating Вridges, підтриманий програмою Європейської комісії  “Креативна Європа”, реалізують три партнерські організації: ATHENS NETWORKS OF COLLABORATING EXPERT ASTIKI ETAIRIA (Греція), NGO Promote Ukraine (Бельгія), Міжнародна Молодіжна Громадська організація ILYSA (Україна).

Контакти

  •  https://www.facebook.com/profile.php?id=61556094382351

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.