bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-грантів для ОГС Криму
15.08.2012

Громадська організація «People in Need» («Людина в біді», Прага, Чехія) у співпраці з Кримським правозахисним центром «Дія» (Сімферополь, АР Крим) запрошують громадські організації та ініціативи Криму до участі в конкурсі грантів в рамках проекту «Підвищення громадянської активності кримського суспільства».

Мета проведення конкурсу: Підвищення громадянської активності в сфері захисту прав людини та громадських інтересів.

Основні пріоритети конкурсу:

  1. Рішення конкретних найбільш актуальних соціальних проблем Криму.
  2. Залучення місцевих громад до громадської активності з акцентом на права людини. 3. Проведення публічних кампаній та семінарів на актуальні правозахисні теми Криму, Україні та інших країн пострадянського простору.
  3. Інноваційний підхід до вирішення правозахисних проблем.
  4. Проекти, пов’язані з виборами до Верховної Ради України в жовтні 2012 р.
  5. Розвиток співробітництва між кримськими ініціативними групами / організаціями, що працюють у правозахисній сфері.
  6. Партнерські проекти з правозахисними організаціями інших українських областей.

Географія конкурсу: проекти, які подаються на конкурс, мають реалізовуватися в Криму (виняток становлять партнерські проекти, які можуть частково реалізовуватися в інших областях України).

В рамках конкурсу планується підтримати п’ять проектів. Проекти можуть включати наступні види діяльності (але не обмежуватися тільки ними): проведення публічних кампаній, адвокасі заходів, просвітницьких семінарів, виставок, лекцій, показів, створення веб-сайтів в інтернеті і соціальних мережах.

За інших рівних умов будуть підтримані організації та ініціативні групи, які максимально відповідають пріоритетам конкурсу і довгостроково працюють у правозахисній сфері.

Проекти повинні бути реалізовані протягом 3 місяців в період з 15 вересня по 15 грудня 2012 Максимальний розмір можливого фінансування - 9500 гривень. Очікується, що середній розмір фінансування становитиме близько 6000 грн.

Процедура подання проектів: проекти можуть подавати як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані ініціативні групи (у складі мінімум 3 осіб).

Для подачі проекту необхідно заповнити прикладену до даного листа аплікаційну форму в електронному вигляді та надіслати її за адресою [email protected] (тема листа - «На конкурс грантів»). Вам буде повідомлено про отримання заявки протягом трьох робочих днів, у випадку якщо підтвердження не було, будь ласка, зв’яжіться з контактними особами по телефону. У процесі розгляду заявок експертна комісія може запросити додаткові документи, а також підтримати проект в неповному розмірі або запропонувати організації (ініціативної групи) скорегувати окремі види діяльності або бюджетні статті.

Заявки приймаються до 18:00 31 серпня 2012. Заявки, отримані після цього терміну, розглядатися не будуть. Заявки не будуть прийматися від політичних партій, релігійних організацій, бізнес структур та фізичних осіб.

Переможці конкурсу будуть названі до 7 вересня 2012. Фінансові кошти будуть перераховані на рахунки переможців конкурсу в періоді з 10 по 21 вересня 2011 р. Для цього переможцям конкурсу мінігрантів буде необхідно надати організаційні рахунки в Євро.

Контакти: З усіх питань, пов’язаних з конкурсом, будь ласка, звертайтеся (у робочий час):

Олександра Дворецька, моб.: +380 500 556 773, e-mail: [email protected] Кримський правозахисний центр «Дія» (Сімферополь)

Якуб Шімак, моб.: +420 731 690 963, e-mail: [email protected] Громадська організація «People in Need / Людина в біді» (Прага, Чехія)

Проект «Підвищення громадянської активності кримського суспільства» здійснюється Кримським правозахисним центром «Дія» в партнерстві з громадською організацією «People in Need» («Людина в біді», м. Прага, Чехія) та Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» на території АР Крим. Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.