bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс “Організаційний розвиток регіональних ОГС” від ПРООН
27.09.2013

Про Програму

Нова Програма «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства в Україні» (2013-2016) впроваджується за фінансової підтримки Міністерства іноземних справ Данії ПРООН в Україні та базується на досягненнях попередньої «Програми розвитку громадянського суспільства» (2009-2012). Ця чотирирічна ініціатива впроваджується з 1 січня 2013 до 31 грудня 2016 року. Загальною метою Програми є посилення громадянського суспільства та сприяння у просуванні прав людини і демократичних цінностей. Одним з напрямків роботи Програми є сприяння становленню мережі ОГС – Регіональних Лідерів (далі – ОРЛ).

Загальна інформація про запрошення

Дане запрошення спрямовано на регіональні організації громадянського суспільства з Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей, які зацікавлені у власному організаційному розвитку, володіють певним потенціалом і належним фундаментом для якісних перетворень та мають розуміння основ організаційного розвитку.

Передбачається, що підтримка, надана таким організаціям в рамках даного конкурсу, допоможе їм ефективно виконувати наступні функції:

  • більш ефективно виконувати свою місію в сфері демократизації і прав людини, займаючи роль регіонального лідера в обраному напрямку роботи;
  • мобілізувати місцеві ОГС на виконання спільних ініціатив і проектів, діючи за принципом «перший серед рівних» (не монополізуючи напрямки, а сприяючи рівному розвитку всіх партнерів);
  • сприяти активному мережуванню організацій як на регіональному, міжрегіональному, так і на міжнародному рівнях за тематикою демократизації і прав людини і обміном досвіду в сфері організаційного розвитку;
  • служити взірцем для регіональних ОГС в сфері організаційного розвитку і мотивувати їх приділяти належну увагу власному зростанню та становленню в цій сфері, надавати іншим регіональним ОГС консультації і поради щодо розбудови їх організаційних спроможностей;
  • виконувати функції адміністрування малих грантів для регіональних ОГС (за потребою).

Відібрані організації отримають інституційний грант у розмірі, що не перевищує 650 000 грн., на цілі, в об’ємі і на умовах, що визначатимуться незалежною оцінкою їхніх організаційних спроможностей.

Кінцевий термін подачі заявок: 25 жовтня 2013, 18:00 за київським часом.

Пропозиції потрібно надсилати на адресу: DHRP.UA@undp.org зазначивши «Запрошення до участі в конкурсі «Організаційний розвиток регіональних ОГС»» у лінійці «тема повідомлення».

Звертаємо увагу, що об’єм інформації, що надсилається заявником, не має перевищувати 5МВ! Якщо об’єм інформації, що надсилається, перевищуватиме вказану межу, заявка автоматично буде відхилена поштовим сервером ПРООН!

Контакти

  • ПРООН
  •  DHRP.UA@undp.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.