bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма ТАНДЕМ «Діалог для змін»: відкрито прийом аплікацій
11.08.2014

Нестабільна ситуація та соціально-політичні зміни, які переживає Україна загострили питання порозуміння та комунікації між мешканцями різних регіонів країни. Сьогодні як ніколи актуальною є потреба в побудові суспільної згуртованості та пошуках взаєморозуміння. Культура та мистецтво можуть відігравати важливу роль в об’єднанні та пошуках суспільного примирення. 

Програма ТАНДЕМ “Діалог для змін” пропонує:

  • платформу для довготермінової співпраці між громадськими організаціями з України та 28 країн Європейського Союзу для підсилення спроможності організацій та ініціатив працювати з громадами та знаходити діючі моделі вирішення конфліктних ситуацій через мистецтво.
  • участь у річній динамічній програмі з комплексною моделлю обміну знань (зокрема, консультації експертів та підтримку від колег-учасників, програма резиденцій, навчальні візити, мережування та інше).
  • рівноправну участь у спів-творенні інноваційного міждисциплінарного проекту, зорієнтованого на якісні суспільні трансформації та посилення демократичних процесів.
  • залученість до постійно зростаючої міжнародної мережі “агентів змін”.

 Ми шукаємо культурні організації та громадянські ініціативи, які:

  • працюють у різних напрямках культури, провадять роботу з громадами та стимулюють партисипативні мистецькі практики, розвивають неформальну освіту в культурі.
  • формують культурні та суспільні проекти які відповідають сучасним викликам та створюють простір порозуміння між різними групами та громадами.
  • мотивовані працювати в нових форматах та готові ділитись актуальним досвідом медіації кризових ситуацій.

 Умови участі в проекті:

  • організація працює в Україні або в одній з 28 країн ЄС.
  • наявність ресурсів та професійних навиків для участі в інтенсивній річній міжнародній програмі.
  • знання англійської мови є важливим критерієм реалізації успішного проекту з партнерською організацією з ЄС.

Організатори програми покривають витрати на проживання, дорогу та надають грантову підтримку для реалізації спільного проекту ТАНДЕМу.

Детальніша інформація про проект, умови участі та аплікаційна форма опубліковані на сайті www.tandemexchange.eu. Додаткові запитання можна надсилати на адресу [email protected], або за телефоном +38 (063) 785 8336. 

Кінцевий термін зголошення – до 15 вересня 2014, (00.00 год. CET) на адресу [email protected].

ТАНДЕМ “Діалог для змін” реалізовується консорціумом організацій “МітОст” (Німеччина) та “Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій” (Україна) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Європейського культурного фонду (Нідерланди) та Фонду Роберта Боша (Німеччина).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.