bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міні-гранти на проведення заходів інформаційної кампанії проти дискримінації
23.02.2016

ГО «Центр Соціальна Дія»/Проект «Без Кордонів»  запрошують громадські організації долучитися до Інформаційної кампанії проти дискримінації «Дискримінація обмежує. Протидій!». 

Метою Кампанії є підвищення обізнаності населення в регіонах щодо проблеми дискримінації та засобів протидії. Детальну інформацію про національну Кампанію міститься за посиланням: http://bit.ly/1T3ssPd. 

Заявку на отримання фінансування проекту можуть подати тільки зареєстровані громадські організації із наступних регіонів: Одеська, Харківська, Вінницька, Львівська, Чернігівська.

Дедлайн: 10 березня 2016 р.

Розмір гранту: 15 000 грн.

Заявку на отримання гранту потрібно заповнити он-лайн.

Набір заходів в рамках запропонованої проектної заявки кожен заявник обирає індивідуально за допомогою «проектного конструктора», що є обов’язковою вимогою для отримання фінансування. 

«Проектний конструктор» включає в себе заходи за трьома напрямками. Кожен партнер зобов’язується виконати від 3 заходів з кожного  напрямку: один захід -  обов’язковий (відмічено значком*), два інші заходи - на вибір, самостійно оцінюючи їх  ефективність в регіоні, власні ресурси та попередньо запитуючи у координатора Кампанії про необхідні роздаткові та інформаційні матеріали, плакати, коментарі експертів тощо. Список заходів не є вичерпним. Заявники можуть пропонувати свою діяльність в рамках кожного напрямку.

Діяльність в інших регіонах                          

Якщо ви не знайшли свій регіон у списку, але бажаєте долучитися до Кампанії, ми готові забезпечити вашу діяльність в рамках  проекту «Дискримінація обмежує. Протидій!» усіма необхідними роздатковими матеріалами, реквізитами, інформаційною та експертною підтримкою. За наявністю додаткових коштів, партнерські організації, які підтримують діяльність Кампанії в регіонах на волонтерських засадах, отримують фінансування поза конкурсом. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.