bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Tandem Ukraine: програма розвитку міжнародної культурної співпраці
24.02.2016

Tandem Ukraine 2016-17 сприяє започаткуванню довготривалої співпраці між культурними організаціями з України та країнами ЄС, Молдовою, Білорусією.Tandem - міжнародна програма співпраці для творців культури та їхніх організацій.

Програма підтримує розвиток партнерств, що направлені на сьогочасні соціальні виклики і можливості. З моменту створення у 2011, Tandem підтримав довготривалу співпрацю, обмін знаннями і можливості мережування для понад 250 культурних менеджерів/ок з більш як 100 міст у 35 країнах ширшої Європи. Наразі діє п’ять програм Тандему, що зосереджені навколо різних регіонів і тем.

Tandem Ukraine створено навколо засадничої віри, що до вирішення нагальний культурних і соціальних питань нашого часу можна підійти творчо і ефективно за допомогою мотивуючого досвіду навчання під час співпраці з новими організаціями у нових місцях. Наша візія - ми хочемо бачити сильні мережі креативних громад і носіїв змін у культурі, що будуть створені в результаті цієї програми, і підтримувати їхній вплив.

Tandem Ukraine 2016-17 допомагає закласти початок довготривалій співпраці між культурними менеджер(к)ами та їхніми організаціями з України - з одного боку, та країнами ЄС, Молдовою, Білорусією - з іншого.

Культурні менеджер(к)и відібрані, щоб стати частиною Tandem Ukraine 2016-17, будуть залучені до інтенсивної півторарічної програми, що включає:

  • 12-денні робочі візити до партнерської організації;
  • 4 міжнародні зустрічі з модерованими навчальними сесіями у форматі “рівний-рівному” (peer-to-peer) і досвіченими тренерами;
  • початкове фінансування у розмірі  EUR 5,000 для пілотного проекту партнерства;
  • залучення до мережі Tandem, що налічує понад 250 культурних менеджерів/ок з 35 країн у Європі;

Завдяки Tandem, організації-учасниці можуть впевнено знайти свій шлях до комплексної міжнародної сцени і у ній. Поєднання професійних навичок Tandem-партнерів у спільному міжнародному проекті створює нові ідеї і практичні підходи.

Детальніше про умови участі можна прочитати на сайті програми: http://tandemexchange.eu/about-tandem/tandem-ukraine/

Додаткова інформація міститься у додатках.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.