bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма молодіжного обміну в Греції
07.09.2016

В рамках програми  Ерзасмус+ запрошуються п’ять молодих людей для участі у молодіжному обміні на тему здорового способу життя та спорту в різних культурах. Зустріч молоді з України, Грузії, Греції, Італії та Словаччини відбудеться в Греції з 13 по 20 жовтня 2016 року.

Важливість спорту визнана світовою спільнотою як інструмент підтримання активного життя, командного духу. Метою обміну S.O.S.: Sporting Our Spirit є бажання познайомити молодь з тим фактом, що спорт (й будь-які інші фізичні активності) безсумнівно покращують наше самопочуття, допомагають особистісному зростання та соціалізації. Під чам обміну будуть використовуватися різні активності на свіжому повітрі, спорт та час на відновлення та відпочинок задля підвищення рівня мотивації та зацікавленості молоді здоровим способом життя. Учасники будуть говорити (і не тільки) про культурні схожесті та відмінності, про звички та харчування, про довготривалі цілі й звісно про саму програми Ерзасмус+, в рамках котрої й відбуватиметься подія.

Вимоги до учасників:

  • 5 учасників у віці від 17 до 25 років(вкючно);
  • володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • зацікавленість темою здорового способу життя та спорту;
  • готвність бути активною/м та спортивною/м цілий тиждень в Греції;
  • готовність приймати участь в підготовці до обміну, а також поширювати результати цієї події.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду в рамках 170 євро. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 20 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Заявки на участь можна заповнити до 24:00 12 вересня 2016 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.