bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на першу Теплицю громадських ініціатив для Буковини та Полтавщини
28.09.2016

28 вересня стартує набір до першої в Україні Теплиці громадських ініціатив. Активісти з Чернівецької та Полтавської областей сформують команди, пройдуть навчання і отримають фінансування до 75 тис. грн., а також юридичну, аналітичну та комунікаційну підтримку для реалізації своїх проектів. У фокусі – реалізація можливостей громад в рамках децентралізації.

«Теплиця» працюватиме в форматі бізнес-інкубатора і пройде в три етапи:

  1. З 28 вересня до 9 жовтня для Буковини і до 16 жовтня для Полтавщини громадські організації, ініціативи та окремі активісти реєструються до участі та пропонують ідеї громадських ініціатив у своїх містах або селах. Пріоритет віддаватиметься проектам у сферах децентралізації та розвитку громад.
  2. 19-20 жовтня у Чернівцях та 25-26 жовтня у Полтаві відбудеться навчальна сесія, на якій найсильніші команди та активісти отримають знання у сферах зміцнення локальної демократії та проведення успішних адвокаційних кампаній.
  3. Протягом тижня утворені команди зможуть допрацювати свої проекти. Найкращі ініціативи отримають фінансування до 75 тис. грн. в рамках програми «U-LEAD з Європою», а також юридичну, аналітичну та комунікаційну підтримку для втілення проектів від Центру «Ейдос».
  4. Протягом чотирьох місяців команди будуть реалізовувати свої проекти під наглядом менторів проекту. Конкретні результати роботи будуть представлені на спільній підсумковій конференції для проектів з Чернівецької та Полтавської областей.

Участь можуть взяти представники громадських організацій та ініціатив, активісти, журналісти з Чернівецької та Полтавської областей.

Реєстрація для Чернівецької області триватиме до 23:59 9 жовтня за адресою  і для полтавської області до 23:59 16 жовтня за адресою

Участь у «Теплиці» безкоштовна. Учасникам забезпечується також участь, проїзд, проживання та харчування під час навчальної сесії.

Участь у навчальній сесії є обовязковою.  

Контакти

  • Центр політичних студій та аналітики Ейдос
  • http://eidos.org.ua/#all

Коментарі

Ігор Наконечний   2764 дні тому   #  

Лінк для реєстрації в Чернівцях не працює.

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2763 дні тому   #  

Доброго дня, пане Ігоре! Дякуємо, що звернули увагу. В повідомлення додано вірну реєстраційну анкету.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.