bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО»
29.09.2016

Оголошується відкритий конкурс проектів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» у Харківській області. Проект реалізується в рамках Ініціатив інфраструктурної програми для України на замовлення Уряду Німеччини. Мета проекту – покращення якості надання послуг місцевому населенню в територіальних громадах, які приймають значну кількість внутрішньо переміщених осіб.

До участі у конкурсі запрошуються: територіальні та об’єднані територіальні громади, установи державної та комунальної форми власності, громадські організації, що зареєстровані і/або провадять діяльність у Харківській області. Подані проекти мають бути спрямовані на покращення послуг для ВПО і населення приймаючих громад і стосуватися наступних тем:

  • надання або покращення якості надання соціальних та медичних послуг ВПО та населенню приймаючих громад;
  • надання або покращення якості надання правової допомоги;
  • організація заходів, спрямованих на інтеграцію ВПО у приймаючі громади, розвиток культури, дозвілля та спорту;
  • надання або покращення якості надання просвітницьких та інформаційних послуг (наприклад на базі бібліотек або закладів культури).

Бюджет кожного поданого проекту складатиме до 600.000 гривень. Із них мінімально 30% бюджету має бути заплановано на проведення заходів для ВПО та населення приймаючих громад (тренінги, семінари, конкурси, підвищення кваліфікації, навчальні поїздки та навчання для ВПО тощо); максимально 70% коштів може бути витрачено на покращення матеріально-технічного забезпечення.

Термін реалізації проекту – максимально 2 місяці.

За результатами конкурсу буде відібрано до 10 переможців, які через GIZ отримають фахову і фінансову допомогу від Німеччини

Для участі у конкурсі необхідно детально ознайомитися із Умовами конкурсного відбору проектів, а також заповнити Заявку на участь у конкурсі. Заявка має бути подана виключно в електронному вигляді обсягом не більше 5 МВ у форматі MS Word (.doc або .docx або .rtf) в електронному вигляді на адресу [email protected] з 5 до 24 жовтня 2016 року, 12:00 (за київським часом).

Всі документи можна отримати, звернувшись за адресою [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.