bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів «Привези Мені Усмішку» (Вінницька область)
05.10.2016

БФ «Подільська громада» в рамках Тематичного фонду «Одна копійка» оголошує конкурс мікро-грантів для громадських організацій та ініціативних груп, які працюють на території міста Вінниці та Вінницької області «Привези мені усмішку».

Мета конкурсу: підготовка проектних пропозиції для проведення культурно-розважальних, навчальних, спортивних та інших заходів з дітьми та молоддю в школах-інтернатах, дитячих відділеннях закладів охорони здоров’я, і т.д. з метою активізації участі громадськості у соціальних проектах і програмах громади та створення сприятливих умов для отримання нових та цікавих знань, умінь і навичок дітьми та молоддю нашої громади, які не завжди мають доступ до участі в подібних заходах.

Даний конкурс є швидше як ваучер для тих ініціативних груп та організацій, які займаються підтримкою шкіл-інтернатів, дитячих будинків, дитячих відділеннях закладів охорони здоров’я, які мають можливість зібрати допомогу або вже зібрали, але не мають змоги оплатити транспорті витрати. В пріоритеті конкурсу будуть відібрані проекти, які планують проведення заходів у територіально віддалених районах області. Також заохочуються проекти ,які спрямованні на проведення якісного дозвілля у дитячих відділеннях лікарень.

Пріоритетні напрямки проектів:

  1. Організація якісного дозвілля та проведення майстер-класів, тренінгів, культурно-розважальних програм, конкурсів, розваг, ігор для дітей та молоді які перебувають в школах-інтернатах, дитячих будинках, лікарнях і т. д. на території Вінницької області.
  2. Запровадження нових та цікавих форм роботи, які будуть давати позитивний ефект для виховання та навчання цільової аудиторії.

Розмір грантової допомоги: середній розмір грантової допомоги 2 000 грн. Максимальний розмір грантової допомоги 3 500 грн.

Бюджет конкурсу – 10 000 грн

Тривалість проекту – від 1 – 2 місяців. Реалізаія проекту має бути завершена до 24.12.16

Спеціальні умови до підготовки заявок на конкурс грантів.

  1. Заявки приймаються від некомерційних організацій, громадських організацій, ініціативних груп у співпраці з НГО, муніципальних закладів, які працюють та мають позитивний досвід роботи з молоддю та залучення до роботи професіоналів.
  2. Проект має бути частиною довгострокової програми у відповідні й сфері, володіти стійкістю.
  3. Проект має відображати в собі методику роботи з молоддю направлену на довгострокову взаємодію та сприяння вирішенню причин проблемних ситуацій та їх наслідків.

Географія конкурсу: м. Вінниця та Вінницька область

Не розглядатимуться проекти: Політичних та релігійних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також комерційних структур.

Процедура подачі заявок і надання грантів:

Для участі в конкурсі необхідно підготувати і подати заявку на грант за аплікаційною формую фонду «Подільська громада». Працівники фонду консультують заявників і надають загальну інформацію, щодо написання проектів. Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради до складу якої входять відомі суспільні діячі міста Вінниці, фахівці, представники ЗМІ, члени Правління фонду та Наглядової ради Тематичного фонду «Одна копійка».

Критерії оцінки проектів:

- ступінь відповідності проекту вибраному пріоритетному напряму конкурсу;
- реалістичність і досяжність цілей проекту;
- відповідність можливостей організації запланованій діяльності по проекту;
- чіткий план реалізації проекту;
- висвітлення діяльності по проекту у ЗМІ;
- конкретні результати в проекті;
- співвідношення запрошуваних та власних засобів для реалізації проекту.

Організації, які рекомендовані до фінансування за результатом засідання Експертної ради, укладають з фондом угоду про грант. В ході реалізації проекту працівники фонду мають право оцінювати роботу в рамках проекту.

Конкурс триває: до 18 жовтня 2016 року.

В прикріплених файлах аплікаційна форма

Форму заявки, правила написання заявки і консультацію можна отримати:

1. В офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська 27а
2. По електронній пошті: [email protected]
3. На web-сайті Фонду: www.gromada.vn.ua

Проекти мають розпочатись з 27 жовтня 2016 року і закінчуватись не пізніше 24 грудня 2016 року (закінченням реалізації проекту вважається прийняття організаторами конкурсу звіту про його реалізацію).

Заявка на грант повинна надсилатися поштою або особисто до офісу фонду українською мовою, а також копію проекту необхідно надсилати на електронну пошту: [email protected]

Проекти надсилати поштою:

21050, Благодійний фонд «Подільська громада»
А/С 8009, м. Вінниця. (з поміткою «на конкурс проектів»)
або м. Вінниця, вул. Брацлавська 27 а

Отримані конкурсні заявки не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду.

Контактні особи: Найчук Леся та Данілова Олена тел.: (0432) 61–20-72

Грант – це безповоротні кошти, які присуджуються організаціям та особам для здійснення діяльності, яка є неприбутковою та прописана у пропозиції, затвердженій грантонадавачем. Грант передається грантоотримувачу згідно з письмовою угодою, в якій обумовлена процедура звітності про виконану роботу та використання коштів.

Контакти

  • Найчук Леся
  • (0432) 61–20-72

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.