bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від громадського ресторану Urban Space 100
19.12.2016

З 15 грудня до 15 січня 2017 року триває подача заявок на гранти від громадського ресторану Urban Space 100. Подавати свій проект може будь-хто з будь-якого куточка України. Основна вимога: проект повинен бути реалізований в Івано-Франківську. Дедлайн - 15 січня 2017 р.

Як подати проект на отримання фінансування від Urban Space 100

Ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку міста, що реалізуються в Івано-Франківську.

На загальних зборах 4 рази на рік (щокварталу) засновники Urban Space 100 приймають рішення про те, який із проектів отримає фінансування.

Які проекти можуть подаватись?

Подаватись можуть некомерційні проекти, які реалізуються в м. Івано-Франківськ. Проекти мають бути заповнені за рекомендованою формою (див. нижче), мати конкретний результат та цілі. Структура проекту та етапи реалізації мають бути чітко прописані. Напрямки, в яких реалізується проект, можуть бути різними, проте всі проекти мають бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в м. Івано-Франківськ.

ВАЖЛИВО: в разі фінансування кошти можуть бути направлені на рахунок діючої неприбуткової  організації (громадська організація, благодійний фонд тощо). Тому, якщо ви самі не є учасником чи засновником такої організації, рекомендуємо знайти партнерську організацію, що реалізує схожі проекти, для оформлення документації в тому разі, якщо ваш проект буде підтримано. У Статуті організації має бути передбачено право отримувати безповоротну фінансову допомогу на реалізацію проектів.

Як подати проект?

Проект на розгляд загальних зборів подається через одного із засновників ( Urban Space 100 (http://www.urbanspace.if.ua/ )(при наведенні курсора на фото ви побачите позначку фейсбук-аккаунта кожного).

Сконтактуйте з одним із учасників Urban Space 100, запропонуйте йому підтримати вашу ідею та подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування. Рекомендуємо у першу чергу звертатися до одного із учасників зі списку нижче у зв’язку із тим, що вони мають можливість розглянути ваш проект швидше, ніж інші, та надали свої електронні адреси для швидшого реагування на ваш запит.

Дмитро Мельникович  ([email protected])

Василь Гошовський ([email protected])

Наталя Найда ([email protected])

Андрій Шуневич ([email protected])

Віталій Гоголь ([email protected])

Олександр Бубен ([email protected])

Любов Белан ([email protected])

Сергій Фіцак ([email protected])

Іван Вітенко ([email protected])

Юрій Филюк ([email protected])

Микола Гавриляк ([email protected])

Андрій Стецевич ([email protected])

Денис Курилів ([email protected])

ВАЖЛИВО: якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали на нього відповідь або отримали негативну відповідь, це не означає, що ви не можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників Urban Space 100  і переконати його подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування.

В якому вигляді подати проект?

Для зручності розгляду кожної заявки заповніть, будь ласка, цю форму з додатками, попередньо її завантаживши. Саме її надсилайте учаснику з поміткою “Проектна заявка (Urban Space 100)”

Запишіть коротке відеозвернення від авторів проекту у довільному форматі тривалістю до трьох хвилин, та презентуйте в ньому ваш проект.
У заявці у відповідному полі вкажіть посилання, за яким завантажено ваше відеозвернення.
Для вас це - можливість звернутися до учасників Urban Space 100 та коротко розкрити суть проекту. Відеозвернення є обов’язковою умовою подачі проекту на розгляд для отримання фінансування.

ВАЖЛИВО: переконайтесь, що ваша заявка отримана та прийнята до розгляду учасником, якому ви надіслали проект. Також врахуйте ліміт часу відеозвернення (до 3 хвилин).

Як обираються проекти?

Проекти обираються учасниками Urban Space 100 після попереднього обговорення їх на загальних зборах, що відбуваються 4 рази на рік.

Учасники ознайомлюють інших із проектами, які вони отримали на розгляд, і після обговорення шляхом голосування обирають ті, що будуть підтримані.

Urban Space 100 не викладає результати голосування та не коментує рішення учасників, а лише оголошує ті проекти, які отримали підтримку.

Терміни подачі проектів.

На збори І кварталу – з 15 грудня до 15 січня

На збори ІІ кварталу – з 15 березня до 15 квітня

На збори ІІІ кварталу – з 15 червня до 15 липня

На збори ІV кварталу – з 15 вересня до 15 жовтня

Які проекти не будуть підтриманіо

  • проекти, що містять політичну або комерційну складову
  • проекти, в яких передбачено більше 20% загального бюджету на гонорар чи оплату за адміністрування проекту

Якщо у вас є запитання, надсилайте їх на адресу [email protected]

(Важливо: ця адреса не працює для подачі проектів)

Контакти

Коментарі

Василь Назарук   2674 дні тому   #  

Це прецедент, оскільки це перший випадок в Україні, коли соціальне підприємство оголосило конкурс проектів для отримання грантів!

  •   Пiдписатися на новi
Стецко Наталія   2674 дні тому   #  

Urban Space 100 — перший в Україні громадський ресторан, прибуток якого йде на фінансування проектів з розвитку міста. На сьогодні (за 2 роки) вже профінансовано 31 громадський проект, що був реалізований у Івано-Франківську. Дякуємо, за Ваш відгук.

  •   Пiдписатися на новi
Ростислав Барабаш   2672 дні тому   #  

Підкажіть будь ласка, який термін реалізації грантового проекту повинен бути та які фінансові обмеження: мінімальна та максимальна межа фінансування ?

  •   Пiдписатися на новi
Стецко Наталія   2672 дні тому   #  

Фінансові обмеження не встановлені, все залежить від кількості поданих проектів, необхідних сум на реалізацію та згенерованого за квартал прибутку Urban Space 100, яка йде до розподілу. На сьогодні максимальна сума гранту була 38 тис.грн. Проекти повинні бути реалізовані за квартал, до наступних Загальних зборів співвласників, але бувають випадки і до півроку.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.