bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендіальна програма для молодих і перспективних лідерів аналітичних центрів
16.01.2017

Аналітична агенція «On Think Tanks»  пропонує стипендіальну програму  для молодих і перспективних лідерів аналітичних центрів,  метою якої є створення нової глобальної парадигми лідерства серед нового покоління. Дедлайн - 17 січня 2017 р.

Чому саме об’єднання  лідерів-аналітичних центрів мають очолити боротьбу з новими глобальними викликами?

Ніхто не буде заперечувати, що складність, актуальність і взаємозалежність проблем пов’язаних з дослідженнями державної політики все зростає. Наші уряди вже зіштовхуються з серйозними і значними проблемами, які вони не зможуть вирішити без тісної і результативної співпраці з недержавними гравцями: аналітичні центри мають унікальну можливість стати ключовими гравцями в цих нових відносинах і зміцнити старі.

«On Think Tanks»  має на меті допомогти молоді стати реальними провідниками змін, щоб трансформувати їх організації, зробити більш здоровими, щоб вони більшою мірою збігалися з глобальними можливостями і проблемами і вносили більші та важливіші зміни в життя їх людей і спільнот.

Дана програма передбачає:

1)         Розробку і впровадження плану навчання та особистого розвитку.

Ці плани будуть зосереджені на трьох основних напрямках в підході до лідерства: моральної уяви, оперативного досвіду, фінансового досвіду. Вони будуть розподілятися між групою, що сприятиме спільному шляху до відкриттів і змінам. Також усі проекти будуть розглядатися і підтримуватися експертами з «On Think Tanks School»

2)         Участь у заходах з інституційного розвитку

Стипендіати матимуть можливість приєднатися до курсів від OTTS, які відповідатимуть їх власним планам: це дасть можливість учасникам бути відкритими і черпати нові ідеї та досвід інших.

3)         Спільну розробку нової парадигми лідерства

Керуючись порадами наставників і завдяки низці віртуальних дискусій, пов’язаних з їх власними планами розвитку, група стипендіатів буде спільно створювати дієві методи та ідеї для розробки нової парадигми лідерства для аналітичних центрів. З цією метою ми застосовуватимемо людиноцентристську  методологію, щоб зробити можливим колективне створення проектів та забезпечити актуальність і корисність їх результатів.

Степендіанти, які закінчать програму будуть мати можливість приєднатися до числа   співробітників, партнерів, об’єднань «On Think Tanks».

Що необхідне для подання заяви на степендільну програму:

  • Ваше резюме / CV англійською мовою з контактною інформацією.
  • Заява на подання
  • Есе
  • Професійна рекомендація

Процес відбору

Будь ласка, зверніть увагу на ці дати:

  • 21 листопада: заявки відкриті
  • 17 січня : кінцевий термін подання заявок
  • 20 січня – 10 лютого : Skype інтерв’ю з обраними кандидатами
  • Середина лютого: Комітет з відбору обере остаточних кандидатів. В Комітет будуть входити: директор «On Think Tank», Енріке Мендісабаль, директор «On Think Tank School», Ванесса Вейраух і представник «Hewlett Foundation».
  • 25 лютого : «On Tnink Tank» повідомить кандидатів, які пройшли відбір.
  • Середина березня: починається програма стипендій

 Джерело: https://onthinktanks.org/announcements/on-think-tanks-fellowship-programme-apply-now/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.