bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на реалізацію бізнес-ідей від Платформи розвитку агробізнесу AgroTalks
06.02.2017

AgroTalks – це платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro, як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти. Якщо у вас є актуальна ідея, проект або прототип, і ви не знаєте, що робити далі -  Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks – це ваш шанс. Подайте свій проект і на конкурсній основі отримаєте грант на програму акселерації. Дедлайн - 28 лютого 2017 р.

Розумна теплиця, безпілотні літальні апарати, роботи для збору врожаю, портативні датчики вимірювання глибини оранки поля, безпілотний трактор – це далеко не повний список реальних інноваційних і технологічних вітчизняних розробок на стику аграрної індустрії і застосування IT-технологій.

Україна має величезний потенціал у цих двох галузях і абсолютно очевидно, що необхідно інтегрувати IT-рішення в агросферу.

Переваг, які з’являться у нас після активного зростання технологічних та інноваційних розробок в цьому напрямку – безліч. Як мінімум, ми звернемо на себе увагу не тільки на локальному ринку, але і в світовому співтоваристві, а це плацдарм для залучення інвестицій в агроіндустрію.

Найпотужніший потенціал України, як аграрної країни, необхідно використовувати за призначенням, розвивати і оптимізувати. Для того, щоб допомогти об’єднати дві дуже різні для наших співвітчизників сфери, і була створена громадська організація Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks, діяльність якої спрямована на розвиток сучасного і відповідального сільськогосподарського виробництва.

AgroTalks – це платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro, як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти.

Місія громадської організації – допомогти нашим талановитим співвітчизникам реалізовувати свої інноваційні та технологічні ідеї, які спрямовані на зростання і поліпшення аграрного сектору України та світу, а також подбати про те, щоб інвестувати в агросектор стало вигідно.

Для того, щоб реалізувати високу Місію, ми запрошуємо до співпраці з громадським рухом AgroTalks всіх активних учасників агроринку – агрохолдинги, кооперативи, асоціації, молодих стартаперів та підприємців, інвестиційні майданчики, галузевих експертів, вітчизняні та міжнародні IT-компанії.

Якщо у вас є актуальна ідея, проект або прототип, і ви не знаєте, що робити далі: як доопрацювати проект, підготувати інвест документи, знайти кошти на проведення досліджень, або у вас є питання з аналізу місткості ринку, ви потребуєте експертно грошової оцінки вашої задумки та маєте безліч інших питань – Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks – це ваш шанс.

Подайте свій проект і на конкурсній основі отримаєте грант на програму акселерації. Заявки приймаємо до 28.02.2017, форма на сайті http://agrotalks.com/

Конкурсна комісія AgroTalks розгляне всі заявки і в індивідуальному порядку перевірить кожну на відповідність критеріям відбору. Навіть якщо ваш проект не отримує грант на реалізацію своєї ідеї, в будь-якому випадку наші експерти та ментори дадуть вам ряд консультацій та порад з розвитку вашого стартапу.

Поспішайте скористатися шансом стати одним з перших, хто буде причетний до побудови нової історії.

Контакти

Коментарі

Павлік Ольга   2628 днів тому   #  

Чи потрапляє під Вашу цільову аудиторію зелений сільський туризм? Чи пожна подавати заявку на комісію, якщо ми працюємо у сфері зеленого сільського агро туризму?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Верещак   2628 днів тому   #  

Звичайно можна! Ми розглядаємо всі проекти і в залежності від тематики, напрямку і команди готові працювати з кожним. Чекаємо на вашу заявку

  •   Пiдписатися на новi
Тарикін Вадим   2628 днів тому   #  

Доброго дня, скажіть буль яска ,де можна подати заявку і як це зробити правельно!?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Верещак   2627 днів тому   #  

Доброго дня Вадим, на нашому сайті є форма подачі заявки, вона знаходиться за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxl44gQF_XPdmttROO5KdbaL-F4p1jb88LJWMb_nWFbqZkvQ/viewform

Там заповнюєте всю інформацію, якою володієте і ми вам відповімо, або ж задамо додаткові питання, якщо буде необхідно.
Сам сайт можна подивитися за посиланням http://agrotalks.com/

  •   Пiдписатися на новi
Віктор Ольшевський   2625 днів тому   #  

Маєм бачення енергоефективного комплексу в складі Теплогенератор на місцевій біосировині, що забезпечуватиме сушильний комплекс необхідною енергією. А повторне використання вихідного з сушилок тепла має бути у сонячних вегетаріях (теплицях) де надлишок тепла акумулюватиметься в грунт та за умови монтажу теплових насосів(технологія забору тепла з повітря чи грунту(за принципом холодильника)) і сонячних колекторів буде створений енергоощадний та конкурентноздатний виробничий комплекс з великою кількістю працевлаштованих осіб. Теплотехніки із Запоріжжя прораховують теплову модель. Є бачення ліквідних продуктів, вивчається їх ринок. Є необхідність в малому гранті для фінансування експертів з Німеччини та науковців з проектантами. Чи є цікавою для Вас ідея. Чи в правильні двері стукаю? Мій тел 0969498280 Віктор Ольшевський Снітківський сільський голова.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.