bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінанси для організацій громадянського суспільства: добірка можливостей
06.02.2017

Знайти кошти для фінансової підтримки Вашої громадської чи благодійної організації не так уже й складно, якщо Ви знаєте, де шукати. Ресурсний центр ГУРТ підготував добірку актуальних можливостей фінансування НУО.

1. Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» продовжує приймати заявки на отримання грошових грантів у рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО». Проект підтримує малий та середній бізнес, що має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, котрі мають статус ВПО та постійно проживають на території Донецької області. Дедлайн – 10 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Посольство Фінляндії оголосило змагання проектних заявок на отримання фінансування від Фінського Фонду Місцевого Співробітництва у 2017 році. Фонд Місцевого Співробітництва Посольства у 2017 році складає 100 000 євро, кошти будуть розподілені між обраними заявниками (як правило, 3-5). Дедлайн - 15 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» при підтримці Європейського Союзу  оголошує Конкурс малих грантів в межах проекту «Забезпечення захисту прав осіб, що потребують паліативної допомоги, силами ОГС». Дедлайн - 17 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Проект USAID «Агросільрозвиток» починає програму грантів для розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП і с/г обслуговуючих кооперативів.  Тип гранту визначається індивідуально. Дедлайн - 20 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Києві надає фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на покращення основних потреб бідних та найбідніших верств населення, які мають довгострокову дієвість. Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро. Дедлайн - 24 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

6. AgroTalks – платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти. Триває конкурс проектів, є можливість отримати грант на програму акселерації. Дедлайн  28 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Європейська комісія пропонує фінансування для проектів, які спрямовані на розвиток потенціалу молоді. В рамках оголошеного конкурсу українські НУО мають можливість створювати партнерства з організаціями держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін, модернізувати навчальні програми, реалізовувати спільні проекти тощо. Максимальний розмір гранту – 150 000 євро. Дедлайн – 8 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST) оголосив конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства. Сума звичайного гранту складає $24999. Грант на багатоаспектний проект може бути більшим. Дедлайн - 17 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

9. Організація «International Alert» надає підтримку громадським ініціативам, що мають на меті сприяння побудові миру з урахуванням місцевих потреб громад, у яких наслідки тривалого конфлікту призвели до напруженості у відносинах між різними групами. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

10. Розпочинається конкурс на Програму «Малі гранти на підтримку культурних та освітніх проектів» на 2016-2017 роки, ініційований Посольством США в Києві. Гранти надаватимуться українським та американським організаціям, що мають статус недержавних і неприбуткових, а також фізичним особам. Максимальна сума гранту - 8000 дол. США для приватних осіб та 25000 дол. США для організацій. Дедлайн - 1 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

11. Європейський фонд підтримки демократії (The European Endowment for Democracy, EED) надає підтримку організаціям, неформальним платформам та окремим активістам, діяльність яких спрямована на розвиток і зміцнення демократичного громадянського суспільства. Тривалість проектів та суми грантів визначаються індивідуально.

Детальніше – тут.

12. Триває конкурс на подачу заявок від неурядових організацій на отримання грантів від Європейської молодіжної фундації (EYF). Підтримку можуть отримати міжнародні, національні, регіональні або місцеві НУО чи мережі та інші неурядові структури, зорієнтовані на роботу з молоддю. Дедлайни залежать від видів грантів.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

Алекс Мирзоян   2622 дні тому   #  

Знайти кошти для фінансової підтримки громадської чи благодійної організації складно, якщо Ви не знаєте, де шукати.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.