bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендіальна програма для навчання у Словаччині
29.03.2017

В рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців оголошено про початок подання заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в 2017/2018 академічному році. Дедлайн - 30 квітня 2017 р.

Програма фінансується Міністерством освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки; адміністративну підтримку програми забезпечує Словацьке академічне інформаційне агентство «SAI,n.o.». Стипендіати Національної стипендіальної програми є стипендіатами Уряду Словацької Республіки.

Останні терміни подання заявок: 30 квітня  2017 року Заявки подаються в режимі он-лайн на сайті www.stipendia.sk. або ж на www.scholarships.sk.

На стипендію в рамках НСП можуть претендувати:

  • студенти, які навчаються в закордонних ВНЗ і будуть проходити освітне стажування в Словаччині; тривалість стажування: 1 - 2 семестри ( 4 - 5 або 9 - 10 місяців) або 1 - 3 триместри якщо навчальний рік ділиться на триместри ( 3 - 4 або 6 - 7 або 9 - 10 місяців )
  • аспіранти;
  • викладачі ВНЗ, наукові співробітники, діячі в сфері мистецтва.

Контактні особи цієї програми:Лукаш Марцін(Lukas Marcin)[email protected] – [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.