bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант з надання підтримки МОЗ у розробці та впровадженні ефективних рішень у сфері ІТ
07.08.2017

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» оголошує конкурс на отримання гранту для надання підтримки Міністерству охорони здоров‘я України (МОЗ) у розробці та впровадженні ефективних рішень у сфері інформаційних технологій. Заявки очікуються до 25 серпня 2017 року.

Більше грантів у розділі Гранти.

До участі у конкурсі запрошуються партнери, які відповідають умовам і які здатні створити Мінімальний життєздатний продукт (МЖП), котрий стане основою майбутньої потужної електронної системи в охороні здоров’я – eHealth.

Організації, які відповідають умовам участі у конкурсі, повинні:

  • мати підписаний МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ У СФЕРІ СТВОРЕННЯ ПРОЗОРОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В УКРАЇНІ з Міністерством охорони здоров’я України (МОЗ) 16 березня 2017 року та команду висококваліфікованих розробників, щоб негайно почати роботу.
  • мати ресурси для виконання розробки Sprint 1-3, а також експертів із юридичної та кібербезпеки;
  • мати задокументований досвід успішної реалізації подібних проектів;
  • мати підтримку та гарантований доступ до Міністерства охорони здоров’я.

Буде надано грант з фіксованою сумою, що не повинна перевищувати 150 000 доларів США.

КРИТЕРІЇ ВІДПОВІДНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙ

Право на подання грантової заявки мають неурядові організації та/або установи (некомерційні та комерційні), регіональні або національні, зареєстровані на території України згідно чинного законодавства, професійні організації, університети та наукові установи, статути яких передбачають право на отримання грантів.

Детальна інформація щодо умов участі, критеріїв відповідності та обсягів робіт міститься в Оголошенні про конкурс, файл  RFA 2017-22_eHealth

ПРОЦЕС ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Зацікавлені організації, що є відповідними для участі у конкурсі, мають укомплектувати Заявку, що міститься в пакеті заявника пакеті заявника (скачати тут). У випадку складнощів при завантаженні, надсилайте, будь ласка, запит на отримання пакету за адресою [email protected]

Питання щодо грантового конкурсу потрібно надсилати на адресу [email protected] до 16:00 17 серпня 2017 року. Відповіді на питання будуть надіслани всім учасникам не пізніше 18 серпня 2017 року.

Інформаційний семінар / вебінар пройде о 15:30 16 серпня 2017 року  з метою уточнення грантових процедур і цілей гранту.

Реєстрація за допомогою електронної пошти [email protected] до 15:00 15 серпня 2017 року

Заявки приймаються до 23:59 25 серпня 2017 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.