bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Отримай стипендію на навчання в Українській Академії Лідерства
15.08.2017

Завершується остання хвиля відбору до Української Академії Лідерства – програми особистісного та суспільного розвитку, основою якої є формаційний 10-місячний курс для випускників шкіл, а також студентів, що завершили перший навчальний рік університету.

Українська Академія Лідерства (УАЛ) — це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний курс розвитку особистості та лідерства для випускників середніх шкіл. Це унікальна платформа, що гуртує навколо себе дивовижних молодих людей.

Програма побудована на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей Академії.

Тривалість програми – 10 місяців (вересень 2017-червень 2018).

Складові програми:

  • Саморозвиток
  • Робота в команді
  • Поглиблене навчання
  • Допомога громаді, волонтерство
  • Дослідження України

Під час навчання студенти проживають на базі одного з осередків Українською Академії Лідерства, навчаються 6 днів на тиждень, один із яких присвячують волонтерській діяльності відповідно до інтересів. Студенти навчаються з провідними викладачами та постійно працюють із менторами Української Академії Лідерства, які підтримують студентів у їх розвитку.

Завдяки принципу самоврядування кожен у змозі активно долучатися до створення програми занять, обирати цікавих лекторів, організовувати зустрічі та подорожі, вчитися самостійно обирати свій вектор розвитку у спільноті. Студенти спільно втілюють волонтерські проекти та досліджують Україну.

Кожен студент, який успішно проходить відбір,отримує стипендію від інвестиційного фонду Western NIS Enterprise Fund. Стипендія покриває навчально-виховну програму, витрати на мандрівки, харчування, проживання, медичне забезпечення. Обов’язковим є лише вступний внесок у розмірі 2000 грн.   

Хто може стати студентом Української Академії Лідерства?

16-19-ти річні випускники шкіл, коледжів та першого курсу університету,  які прагнуть розкрити власний потенціал, розвиватись та практикувати лідерство на благо України та змінювати навколишній світ на краще.

Якщо все це – про тебе, тоді не зволікай та   заповнюй анкету до 19 серпня за посиланням: https://form.jotformeu.com/71192926234356

Переможці першого етапу відбору – анкетування – візьмуть участь у наступному етапі, що проходитиме 21 серпня у Львові. Також у Львові 22-23 серпня відбудеться і фінальний – національний етап. 

Більше про Українську Академію Лідерства – за посиланням (http://www.ual.org.ua/)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.