bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на виробництво відеосюжетів «Бути 20-річним» від OPEN Media Hub
04.09.2017

Проект «Відкрита медіа платформа» (OPEN Media Hub) запрошує журналістів подавати заявки на фінансування виробництва коротких відеоматеріалів (сюжет тривалістю від 1:30 до 1:45 хвилини) на тему «Бути 20-річним».

Більше грантів у розділі Гранти.

Мета конкурсу - виробництво відеоконтенту про життя людей у віці 20 років в Україні. Відеоматеріали мають розкрити: як бути 20-річним; що характеризує це покоління; які виклики молоді люди мають у своєму професійному та особистому житті.

Відібрані кандидати отримають фінансову і практичну допомогу в створенні відеоматеріалів від проекту «Відкрита медіа платформа». Проект спрямований на виробництво якісних журналістських історій, обмін матеріалами між ЗМІ з країн Європейського сусідства та ЄС і зміцнення професійного співтовариства журналістів з країн Європейського сусідства.

Проект фінансується Європейським союзом. Заявки приймаються тільки онлайн. Додаткова інформація доступна за цим посиланням.

Кінцевий термін подачі - 29 вересня 2017 року.

OPEN MEDIA HUB & PARTNERS

The OPEN Media Hub Project focuses on high-quality TV and video production and exchange among Neighbourhood and EU broadcast and online media and on strengthening the professional community of journalists across the Neighbourhood and is funded by the European Union and is implemented by a consortium led by Thomson Foundation. The Consortium includes Action Global, European Journalism Centre, Free Press Unlimited, France Médias Monde, Ipsos Mori and Particip.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.