bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на адміністрування малих грантів від міжнародної організації IREX
19.09.2017

Міжнародна організація IREX оголошує конкурс на адміністрування малих грантів в рамках програми ПОЛіС*Поліція і Спільнота у таких містах України – Бориспіль, Житомир, Запоріжжя, Кременчук, Кривий Ріг, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Хмельницький, Херсон, Черкаси, Чернівці. Дедлайн - 8 жовтня 2017 р.

Більше грантів у розділі Гранти.

Проект з “Комунікаційної підтримки та залучення громадськості до реформ”, частиною якого є програма ПОЛіС, має на меті вибудувати плідну співпрацю між патрульною поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає, зокрема, шляхом організації зустрічей представників місцевої патрульної поліції та громадськості на базі публічних платформ.

ВИМОГИ ДО ЗАЯВНИКІВ

До конкурсу запрошуються недержавні, неполітичні громадські організації з Борисполя, Житомира, Запоріжжя, Кременчука, Кривого Рогу, Луцька, Полтави, Рівного, Сум, Тернополя, Хмельницького, Херсону, Черкас, Чернівців, які мають досвід в адмініструванні грантів у галузі культурних або громадських ініціатив.

IREX відбере 14 громадських організацій - по одній організації з кожного зазначеного вище міста. Організація, яка бажає взяти участь у конкурсі, має знаходитись та працювати в одному з цих міст.

ЗАВДАННЯ

  1. Адмініструвати 4 платформи з одного міста, які в загальній кількості організують 25 зустрічей громади з патрульною поліцією.
  2. Закуповувати та надавати 4 платформам необхідні для проведення заходів ресурси.
  3. Допомагати з організацією та залученням учасників до заходів з патрульною поліцією та громадою.
  4. Забезпечити моніторинг заходів та відповідне звітування донору.

Моніторинг

Після кожного заходу організації збиратимуть з кожної платформи два види форм 1) реєстраційні списки ЗМІ та міської влади 2) анкети учасників.

Організація відповідатиме за обробку та надання зібраних даних IREX-у з двох видів форм двічі за звітний період.

Звітність

Звітність подаватиметься двічі протягом періоду дії гранту та включатиме:

  1. Дані з двох видів форм вносяться в GOOGLE-форму;
  2. Описовий звіт.

Всі документи у паперовому вигляді також передаються в офіс IREX/Україна.

ОБСЯГ ГРАНТУ

IREX планує видати чотирнадцять грантів. Розмір кожного становитиме до 65 000 гривень. Грантові кошти передбачені для забезпечення потреб організацій, що будуть відібрані IREX, на проведення заходів патрульної поліції та громадян.

Адміністративні витрати не можуть перевищувати 15% відсотків від загального розміру гранту. Окремо в бюджет вносяться видатки на транспортні витрати організації.

ТРИВАЛІСТЬ ПРОЕКТУ

Грант буде надано у листопаді 2017 року, всі заходи мають бути проведені до 15 березня 2018 року, звітність має бути надана до 30 березня 2018 року.

ТЕРМІН ПОДАЧІ ЗАЯВОК

Кінцевий термін подачі заявок на конкурс - 8 жовтня 2017 року до 23:59.  Заповнені заявки слід надсилати електронною поштою на  [email protected], з темою АДМІНСТРУВАННЯ_ВАШЕ МІСТО

ПРОЦЕС ВІДБОРУ

Оцінювальна комісія визначить переможців, які будуть повідомлені електронною поштою або/та по телефону до 13 жовтня 2017 року.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ:

  • Досвід адміністрування грантів;
  • Досвід у залученні громади до різноманітних заходів;
  • Попередній досвід роботи у партнерстві;
  • Відповідальність та вміння працювати з дотриманням чітких часових рамок;
  • ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Представник організації, яка адмініструватиме грант, повинен взяти участь у дводенному навчанні у період з 24 жовтня до 15 листопада, що пройде у Києві чи Львові. Після навчання організація зобов’язується надати додаток до заявки на грант– узгоджений з платформами перелік заходів та складений, відповідно до їх потреб, бюджет.

З усіх питань просимо звертатись до Софії Кришталь за контактами: (044) 586 27 80 або [email protected]

ДОДАТКИ

Заявка для участі у конкурсі

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.