bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено конкурс проектів у напрямку «Підтримка кіноосвіти» (програма Креативна Європа)
20.11.2017

Оголошено конкурс  проектів у напрямку «Підтримка кіноосвіти», підпрограми Медіа. Дедлайн: 1 березня 2018 року.

Мета напрямку спрямована на популяризацію кінематографічної грамотності та підвищення рівня знань аудиторії та зацікавленості в європейських аудіовізуальних творіннях, включаючи аудіовізуальну та кінематографічну спадщину, зокрема серед молоді.

Які проекти підтримуються?

Проекти, що забезпечують механізми для кращої співпраці між ініціативами у сфері кіновиробництва в Європі з метою підвищення ефективності та європейського виміру цих ініціатив та розробки нових та інноваційних проектів, зокрема використання цифрових інструментів. Проекти, що забезпечують механізми збільшення внеску європейських фільмів та аудіовізуальних творів до освіти, включаючи куративні каталоги фільмів.

Хто може подаватися?

Ця схема доступна для суб’єктів господарювання (приватні компанії, некомерційні організації, асоціації, благодійні фонди, фонди, муніципалітети / міські ради та ін.), Створені в одній із країн, що беруть участь у підпрограмі MEDIA та безпосередньо або за участю більшості, громадянами таких країн.

Розмір фінансування:

Загальний бюджет - 2 мільйони євро. Фінансовий внесок ЄС не може перевищувати 60% загальних прийнятних витрат на проект.

Більше на сайті Creative Europe

Коментарі

Олеся Гамоліна   2294 дні тому   #  

а как подать заявку?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.