bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові можливості для інновацій у громадському секторі
20.11.2017

Актуальні гранти у сфері розвитку громадянського суспільства. Встигніть податися найближчим часом і отримати підтримку протягом наступного року. Сфери грантової підтримки - від агробізнесу до соціокультурних проектів. 

Американська академія педіатрів надає фінансову  та технічну підтримку для проектів, спрямованих на покращення здоров'я дітей у громадах. Дедлайн - 28 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

The European Outdoor Conservation Association (EOCA) запрошує подавати заявки на підтримку проектів, спрямованих на охорону природи. Дедлайн - 30 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

Команда Harald Binder Cultural Enterprises відкрила Програму грантів HBCE. Організатори запрошують громадські організації подати свої проекти у сфері культури, мистецтва та освіти. Грант передбачає фінансування обсягом від 500 до 5 000 €. Планується підтримати до 10-ти актуальних проектів, які будуть реалізовані у 2018 році, та оголосити про наступний відбір. Дедлайн - 30 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

Міністерство культури України ініціює проект «Малі міста – великі враження». У рамках проекту, шляхом проведення відкритого конкурсу, буде відібрано шість об’єднаних територіальних громад або малих міст для впровадження пілотних культурних стартапів, що пов’язані із культурною спадщиною, реалізація яких сприятиме подальшому культурно – економічному розвитку територій. Дедлайн - 30 листопада / 2 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в партнерстві з Херсонською ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» оголошує конкурс мікрогрантів у Миколаївській та Херсонській областях: «Ефективність, прозорість місцевих бюджетів в Миколаївській і Херсонській областях під контроль громад – 2017». Дедлайн - 30 листопада 2017 року. 

Детальніше - тут.

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток») оголошує програму грантів, спрямовану на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах Донецької та Луганської областей, а саме впровадження нових технологій післяврожайної обробки та переробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту. У межах цієї програми малим і середнім підприємствам, приватним підприємцям та сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам у сфері агропромислового сектору буде надано до 7 грантів на реалізацію запропонованих проектів.  Дедлайн - 4 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

Цільовий Фонд  Організації Об’єднаних Націй, підтримуючи дії, направлені на запобігання насилля над жінками, приймає заявки на конкурс грантів від громадських організацій. Дедлайн - 5 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина розпочинає набір учасників на новий проект, що має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту.  Для учасників, які успішно захистили бізнес-плани, буде виділено грант на започаткування або розширення власної справи.  Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут

Розпочато конкурс проектів «Ініціативи із застосування принципів універсального дизайну та доступності». Якщо ви маєте ідеї, як застосувати принципи універсального дизайну в Україні, подавайте заявки на конкурс. Найкращим проектам буде надана фінансова допомога в їхній реалізації. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує два конкурси на отримання грантів від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини (Фонд AFCP). Дедлайн - 20 грудня 2017 року.

Детальніше тут

Бюро з питань демократії, прав людини і праці (DRL) Державного департаменту США, оголошує конкурс грантів з промоції та захисту свободи слова Україні. Дедлайн - 24 січня 2018 року.

Детальніше тут

Оголошено конкурс проектів у напрямку «Підтримка кіноосвіти» (програма Креативна Європа) Мета - на популяризація кінематографічної грамотності та підвищення рівня знань аудиторії та зацікавленості в європейських аудіовізуальних творіннях, включаючи аудіовізуальну та кінематографічну спадщину, зокрема серед молоді. Заохочуються проекти, що забезпечують механізми кращої співпраці між ініціативами у сфері кіновиробництва в Європі. Дедлайн: 1 березня 2018 року. 

Детальніше тут

Грантова програма для створення робочих місць у Донецькій області. Стимулювання бізнесу, що має потенціал до розширення і створення нових робочих місць для населення та проживає поблизу лінії розмежування. Чеська недержавна гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) в Україні проводить конкурс з надання грантів для створення робочих місць на території Донецької області. Дедлайн - 31 березня 2018 р.

Детальніше тут

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.