bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для молоді
27.11.2017

Зовсім трохи до Нового Року, коли всі завмирають в очікуванні позитивних змін на краще.  Ми створили добірку найкращих можливостей для молоді, щоб наступний рік приніс можливості для самореалізації та професійного розвитку в громадському секторі.

Тренінгова програма для держслужбовців з розбудови громад (Нідерланди)

Молоді держслужбовці з України можуть подавати заявки на участь у тренінговій програмі з розбудови громад.

Дедлайн - 1 грудня 2017 року.

Стипендіальна програма для навчання у Франції

Стипендіальна програма створена університетом Sciences Po (Париж) для підтримки кращих студентів, що не є представниками країн ЄС і які вперше вступають на навчання до університету на одну з програм бакалаврату або магістратури. 

Дедлайн - 3 січня/26 квітня 2018 р.

Стипендії для післядипломного навчання у College of Europe

Широкий спектр стипендій для випускників університетів, зокрема з України. Стипендії на навчання протягом 2018-2019 років покривають вартість навчання, проживання, харчування та дорожні витрати.

Дедлайн - 17 січня 2018 р.

Стипендія від університету New Europe College (Румунія)

Університет New Europe College надає стипендії на 2018-2019 навчальний рік. Стипендію можуть отримати молоді вчені та дослідники, які працюють у галузі гуманітарних, соціальних та економічних наук.

Дедлайн - 7 грудня 2017 року.

Стипендії з бізнес-журналістики у Нью-Йорку

Центр бізнес-журналістики імені Гарольда МакГрава-молодшого (The Harold W. McGraw, Jr. Center for Business Journalism) у співпраці з Міським університетом Нью-Йорка пропонує стипендіальну програму для досвідчених журналістів.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року.

Літня школа з лідерства та міжнародної співпраці у США

Літня школа лідерства і міжнародного співробітництва Хансен - це міжнародна програма, яка фінансується фондом Фред J. Hansen Foundation. Школа забезпечує учасників унікальним досвідом лідерства та міжнародного співробітництва. Студенти з будь-якої країни можуть отримати відмінні знання і незабутній досвід в тритижневій літній школі.

Дедлайн - 9 січня 2018 року.

Стипендіальна програма для навчання в Швеції

Студенти, які вступають до магістратури в Швецію на денну форму навчання, можуть претендувати на стипендію в рамках Swedish Institute Study Scholarships.

Дедлайн - 15 січня 2018 року.

Грантовий конкурс «Школа №3» під соціально-культурні проекти для міста Миколаївка

Оголошується конкурс на отримання гранту під назвою «Школа №3» у розмірі 20000 грн. під соціально-культурні проекти для міста Миколаївка Донецької області. Дедлайн - 25 грудня 2017 р.

Навчальна програма з питань соціального підприємництва від Державного департаменту США

Посольство США в Україні відкриває набір на 2018 Study of the United States Institutes for Student Leaders. Програма реалізується за підтримки Bureau of Educational and Cultural Affairs of thу U.S. Department of State та покриває всі витрати, включно з перельотом, проживанням, підручниками та іншими додатковими витратами.

Дедлайн - 15 грудня 2017 р.

Програма обміну студентів GOxChange

Програма обміну студентів між різними регіонами України, яка допомагає руйнувати стереотипи про невідомі їм міста. Протягом 10 днів учасники досліджують приймаюче місто та створюють власні фото-, відео- та текстові медійні проекти про нього.

Дедлайн -  1 грудня 2017 р.

Школа фем-активізму (Львів)

Захід для дівчат, спямований на ознайомлення з ідеями фесінізму та активізму.  Запрошуються мешканки Львова. 

Дедлайн - 10 грудня 2017 року включно. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.