bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії»
21.12.2017

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» (далі - Проект) оголошує конкурс на отримання гранту для проведення дослідження неофіційних платежів з метою визначення капітаційної ставки. Грантові заявки необхідно подати до 10 січня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Грантові заявки повинні стосуватися оцінки базового рівня неофіційних платежів, яку необхідно провести перед впровадженням капітаційної ставки.

Крім забезпечення виконання завдання Проекту «Надання підтримки МОЗ та деяким місцевим органам державної влади у створенні системи оплати за результатами виконаної роботи з урахуванням підходу «гроші ходять за клієнтом», грант сприятиме реформі фінансування охорони здоров’я.

Вимоги до заявників:

  • організація повинна існувати більше 3-х років;
  • організація повинна продемонструвати попередній досвід у технічних сферах, що мають відношення до теми гранту.
  • організація повинна продемонструвати попередній досвід роботи з місцевими органами державної влади, обласними УОЗ, ОДА тощо.
  • зв’язки, партнерства, заходи та інтереси організації не повинні створювати конфлікт інтересів у здійсненні грантової діяльності. Організація не повинна бути постачальником послуг у сфері надання гранту та не повинна залежати від таких постачальників послуг.
  • досвід реалізації заходів у географічних зонах або технічних сферах, щодо яких подається заявка, є перевагою.
  • персонал, запропонований організацією, має відповідний досвід.

Загальна сума гранту не перевищуватиме 40 000 доларів США.

Критерії відповідності організації

Право на подання грантової заявки мають неурядові організації та/або установи (некомерційні та комерційні), регіональні або національні, зареєстровані на території України згідно чинного законодавства, професійні організації, університети та наукові установи, статути яких передбачають право на отримання грантів.

Детальна інформація щодо умов участі, критеріїв відповідності та обсягів робіт міститься в Оголошенні про конкурс RFA 2017-24: RFA_2017-24_Informal Payment Study for Capitation Rate Development

Процес подання заявки

Зацікавлені організації, що є відповідними для участі у конкурсі, мають укомплектувати Заявку, що міститься в пакеті заявника (Application package RFA 2017-24). У випадку складнощів при завантаженні, надсилайте, будь ласка, запит на отримання пакету за адресою [email protected]

Питання щодо грантового конкурсу потрібно надсилати на адресу [email protected] до 11:00 27 грудня 2017 року.  Відповіді на питання будуть надіслани всім учасникам не пізніше 29 грудня 2017 року.

Інформаційний семінар / вебінар пройде о 15:00 за місцевим часом 26 грудня 2017 року з метою уточнення грантових процедур і цілей грантуРеєстрація за допомогою електронної пошти [email protected] до 11:00 2грудня 2017 року

Заявки приймаються до 23:59 10 січня 2018 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.