bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс ідей Київського діалогу 2018
19.01.2018

Проект «Київський діалог» запрошує взяти участь у конкурсі ідей міських проектів на 2018 рік. Дедлайн подачі он-лайн заявок - 31 січня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Конкурс покликаний виявити ідеї локальних громадських ініціатив в сфері міського розвитку, які можуть бути підтримані проектом «Київський діалог»  в 2018 році. Переможців конкурсу проектних ідей буде запрошено опрацювати проектні ідеї в форму грантової заявки та взяти участь в другому турі конкурсу в лютому 2018 року. У другому турі конкурсу зможуть взяти участь тільки переможці першого етапу - конкурсу ідей!

На конкурс можуть бути подані ідеї проектів, які сприяють соціальній згуртованості, взаєморозумінню у громаді, покращенню міського середовища та розв’язанню конкретних проблем місцевих громад Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Рівненської, Одеської, Черкаської, Харківської, Херсонської та підконтрольної Україні території Донецької і Луганської областей.

Тематика проектів має бути спрямована на міський розвиток.

Детальну інформацію щодо участі у конкурсі  та посилання на он-лайн форму заявки можна знайти на веб-сайті проекту «Київський діалог».

Контакти

  • http://www.kyiv-dialogue.org/uk/kontakt.html
  • Київський діалог
  • [email protected]
  • Erkelenzdamm 59 Berlin Germany
  •  https://www.facebook.com/kyiv.dialogue/

Коментарі

Алла Федай   2276 днів тому   #  

вибачте, але посилання переводить на сторінку Посольства Німеччини, де йде мова про мікропроекти та термін, що зовсім не зходиться з датою на цій сторінці, як це розуміти?

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Кава   2276 днів тому   #  

Дякую за уважність, виправляємо!

Правильне посилання на конкурс тут http://www.kyiv-dialogue.org/uk/novini/newsreader/konkurs-idej-kijivskogo-dialogu-2018.html

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2275 днів тому   #  

Доброго дня! Зміни внесено відповідно до зауважень. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.