bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Freedom House оголошує грантову програму підтримки проектів від союзників ЛГБТІ в Україні
21.03.2018

Freedom House в Україні оголошує конкурс міні-грантів для підтримки союзників в їхній діяльності із захисту прав ЛГБТІ. Організація розгляне проектні пропозиції, спрямовані на висвітлення існування та різноманітності ЛГБТІ в Україні, їхнього внеску в українське суспільство, бізнес та владу, роль союзників у підтримці прав ЛГБТІ, а також виявлення особливих проблем спільноти. Відповідно до умов конкурсу, чотири найсильніші проекти тривалістю від двох місяців отримають підтримку у розмірі гривневого еквіваленту $ 1000 (одна тисяча доларів США) кожен. Проектні пропозиції прийматимуться до 15 квітня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Запрошуються союзники зі сфери бізнесу, медіа, представників громадських організацій, незалежних активістів та всіх, хто прагне відстоювати права ЛГБТІ в Україні.

У фокусі грантової програми:

  • індивідуальні та групові проекти, спрямовані на підтримку ЛГБТІ спільноти та її прав і свобод;
  • комунікаційні та медіа-ініціативи на підтримку прав та свобод спільноти в Україні;
  • співпраця з громадянським суспільством, бізнесом, навчальними, владними та релігійними установами задля покращення та розвитку суспільної думки щодо цивільних та соціально-економічних свобод ЛГБТІ;
  • залучення до роботи регіональних ЛГБТІ-спільнот та їхній розвиток.

Проектні пропозиції прийматимуться до 15 квітня 2018 року. Ми повідомимо переможців програми не пізніше 27 квітня 2018 року. Надання міні-грантів очікується в травні 2018 р. Мінімальна тривалість проектів – 2 місяці. Проекти мають закінчитися до 1 жовтня 2018 року. Аплікаційну форму можна знайти за посиланням. Форму бюджету вашого проекту ви знайдете за цим посиланням. Заповнений бюджет потрібно надіслати на електронну скриньку [email protected].

Конкурсанти, які будуть відібрані до участі в навчальній програмі «Союзники: Школа солідарності з ЛГБТІ», не отримають цієї грантової підтримки. Проте вони матимуть перевагу під час проведення аналогічного конкурсу міні-грантів по закінченню навчальної програми.

Невичерпний перелік прикладів проектної діяльності за умовами грантової програми: організація зустрічей представників регіональних громад; виготовлення коротких відеороликів з особистими історіями (за прикладом проекту It Gets Better); проведення дискусійних клубів; побудова діалогу з питань релігії та прав ЛГБТ в місцевій громаді; вирішення проблем місцевої громади спільними зусиллями ЛГБТ-спільноти; інформаційна робота всередині регіону тощо.

Для отримання фінансування не потрібна наявність зареєстрованої організації.

Контакти

  • Freedom House
  • [email protected]
  • https://freedomhouse.org/country/ukraine
  •  https://www.facebook.com/FreedomHouseUkraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.