bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мінігрантів на проведення антикорупційних журналістських розслідувань
29.03.2018

До участі запрошуються усі, хто працює, або прагне реалізувати себе у жанрі журналістських розслідувань. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Антикорупційний штаб популяризує використання сучасних інструментів для викриття та запобігання корупційним зловживанням. Одним з таких інструментів є «Приховані Інтереси» interes.shtab.net - сайт, що дозволяє перевірити місцевих чиновників на наявність конфлікту інтересів за допомогою бази даних та автоматичного аналізатора документів. За лічені секунди аналізатор перевірить будь-який завантажений вами машинозчитувальний документ (наприклад, стенограми засідань міських рад, проекти порядків денних, звіти з публічних закупівель тощо) на предмет наявності депутатських фірм та суттєво пришвидшить проведення якісного антикорупційного розслідування. 


Для участі у конкурсі заповніть коротку заявку на проведення антикорупційного журналістського розслідування, яке б ви хотіли реалізувати з допомогою сайту “Приховані інтереси”. Проект журналістського розслідування може включати створення відеоматеріалів та текстів, найкращі з яких буде підтримано Антикорупційним Штабом (юридичний супровід, надання мінігранту) та опубліковано на медіаресурсах “Антикорупційного штабу”.

Оскільки на сьогоднішній день портал “Приховані інтереси” реалізовано у 8 регіонах, заявки приймаються від журналістів, блогерів та громадських активістів з наступних областей: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Житомир, Івано-Франківськ, Тернопіль. 

Конкурс передбачає надання до 3 мінігрантів. Загальний бюджет конкурсу становить 10 тисяч грн. 

Дедлайн подачі заявок – 15 квітня 2018 року. Надіслані після дедлайну заявки розглядатися не будуть.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.