bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні гранти для реалізації проектів у громадському секторі
10.04.2018

Ресурсний центр ГУРТ підготував нову добірку актуальних грантів для організацій громадянського суспільства. Скориставшись однією з запропонованих можливостей, Ви можете отримати солідну підтримку для розвитку громадської організації.

Допомога вразливим і незахищеним верствам населення в межах захисту прав людини (Посольство США)

Фонд сприяння демократії Посольства США запрошує українські неурядові організації подати на фінансування свої проекти, які мають на меті розвиток і захист прав людини в Україні. Конкурс прагне підтримати як новостворені, так і досвідчені правозахисні організації у їхньому прагненні захистити фундаментальні свободи та права людини. Дедлайн - 13 квітня 2018 року.

Посольство США в Україні надає гранти на розвиток прав людини в Україні

Посольство США в Україні запрошує українські НУО подавати заявки на гранти, що мають на меті підтримку та розвиток прав людини. Подавати заявки можуть як новостворені, так і досвідчені організації, що займаються захистом прав та свободи. Дедлайн – 13 квітня 2018 року.

Грант на проведення кіно-фестивалів «Movies that Matter»


Програма «Movies that Matter» («Фільми, що мають значення») запрошує подавати заявки на гранти організації, що займаються промоцією кіно про права людини в усьому світі. Грантова підтримка передбачається для кіно-заходів про права людини в Африці, Азії, Латинській Америці та Східній Європі. Особлива увага приділяється країнам з обмеженими ресурсами, де пригнічується свобода преси. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.

Спеціальна студентська стипендійна програма


Наукове товариство імені Шевченка в США анонсує стипендійну програму, розраховану на підтримку перспективних українських студентів, які втратили рідних під час Євромайдану та війни на сході України або мають статус внутішньо переміщених осіб. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Грант від громадського ресторану Urban Space 100

Грантова програма від громадського ресторану Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Гранти Посольства США для регіональних медіа та медіа-ГО у Південно-Східній Україні


Фонд розвитку медіа Посольства США в Україні запрошує до участі у конкурсі грантів незалежні медіа та пов'язані з медіа-сферою громадські організації з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Тематика конкурсу присвячена підвищенню професійних стандартів в аналітичній та розслідувальній журналістиці. Розмір гранту - до 25000 доларів США. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Freedom House оголошує грантову програму підтримки проектів від союзників ЛГБТІ в Україні


Freedom House в Україні оголошує конкурс міні-грантів для підтримки союзників в їхній діяльності із захисту прав ЛГБТІ. Організація розгляне проектні пропозиції, спрямовані на висвітлення існування та різноманітності ЛГБТІ в Україні, їхнього внеску в українське суспільство, бізнес та владу, роль союзників у підтримці прав ЛГБТІ, а також виявлення особливих проблем спільноти. Відповідно до умов конкурсу, чотири найсильніші проекти тривалістю від двох місяців отримають підтримку у розмірі гривневого еквіваленту $ 1000 (одна тисяча доларів США) кожен. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Конкурс мінігрантів на проведення антикорупційних журналістських розслідувань

До участі запрошуються усі, хто працює, або прагне реалізувати себе у жанрі журналістських розслідувань. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.

Премія молодіжної демократії - 2018

Федеральне агентство громадянської освіти Німеччини приймає проекти на нагородження Премією молодіжної демократії. Премією нагороджуються проекти та ініціативи, розроблені молоддю і для молоді. Обсяг премії - 3000 євро. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Грантовий конкурс CLIM@ від Зеленого фонду для зростання

Зелений фонд для зростання за підтримки ЄС оголошує конкурс для підприємств, стартапів, НУО та дослідницьких центрів. До участі у конкурсі грантів приймаються проекти в галузі сталої енергетики та енергоефективності. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

В Україні вперше відбудеться міжнародний конкурс для cleantech-інноваторів PowerUp

Команди, які уже мають прототип, можуть позмагатися за грошові призи до €20 000 й запрошення в акселераційну програму з інвестиціями до €150 000. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Грант від Міжнародного фонду культурного різноманіття (IFCD)


Міжнародний фонд культурного різноманіття (IFCD) оголошує конкурс на фінансування проектів. Мета грантової підтримки – сприяння сталому розвитку та зниженню рівня бідності у країнах, що розвиваються. Максимальна сума гранту - 100 000 доларів США. Заявки приймаються англійською та французькою мовами. Дедлайн – 16 квітня 2018 року.

Конкурс мікрогрантів для молодіжних проектів «Україна починається з тебе»

Метою конкурсу є розвиток лідерського потенціалу та навичок проектного менеджменту молодих людей, а також підтримка місцевих ініціатив, спрямованих на згуртування та активізацію громади, розбудову суспільного діалогу, залучення молоді до суспільних процесів, пропагування активного способу життя. Дедлайн - 16 квітня 2018 року.

Конкурс для НУО, що опікуються проблемами ветеранів війни та учасників АТО

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників АТО оголошує конкурс із визначення програм, розроблених всеукраїнськими громадськими об’єднаннями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році. Дедлайн – 16 квітня 2018 року.

Конкурс на реалізацію проектів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю

Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проектів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю. Дедлайн - 16 квітня 2018 року.

Конкурс на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви

Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви. Дедлайн - 20 квітня 2018 року.

Конкурс грантів від Міністерства закордонних справ Латвії

Міністерство закордонних справ Латвії оголошує конкурс грантів «Підтримка проектів співробітництва з метою розвитку в межуючих з Латвійською Республікою країнах-бенефіціарах» у країнах Східного партнерства Європейського Союзу та країнах Центральної Азії. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні», оголошують чергову хвилю конкурсу «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». Розмір гранту - до 375000 грн. Дедлайн - 24 квітня 2018 року.

Відкрито прийом заявок на «Тренінги», програма Креативна Європа


Відкрито прийом заявок на «Тренінги», Медіа, програма Креативна Європа. Доступний бюджет становить 7,5 млн. євро. Заявники можуть подаватися на одну  з запропонованих категорій. Дедлайн – 26 квітня 2018 року.

Конкурс грантів на програму Медіа «Кінофестивалі» («Креативна Європа»)

Програма «Креативна Європа» щороку надає підтримку у проведенні більше 100 європейських фестивалів, що славляться своєю особливо різноманітною програмою європейських фільмів, із залученням широкої громадськості та великої кількості фахівців. Дедлайн – 26 квітня 2018 року.

Європейський конкурс соціальних інновацій

Європейська Комісія оголошує прийом заявок на участь у Європейському конкурсі соціальних інновацій. Переможці отримають винагороду обсягом 50 000 євро. Дедлайн - 27 квітня 2018 року

Стипендії імені Роберта Боша в аналітичному центрі «Чатем Хаус» (Лондон)

Королівська Академія лідерства та міжнародних відносин надає стипендії від Академії Роберта Боша на дослідження в аналітичному центрі «Чатем Хаус». Тривалість програми - 10 місців. Обсяг стипендії - 2340 фунтів стерлінгів/місяць. Дедлайн - 29 квітня 2018 року.

Грант «Розмаїття життя жінок»


The Feminist Review Trust запрошує подавати заявки на участь у грантовій програмі на 2018 рік. Програма покликана репрезентувати розмаїття життя жінок та підтримку креативності у боротьбі з нерівністю. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

Глобальна премія плюралізму


Глобальний центр плюралізму надає премії активістам та організаціям за визначні досягнення у підтримці розмаїття та інклюзивності у світі. Розмір премії складає 50 000 канадських доларів. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

Конкурс грантів для громадських організацій від Центру політико-правових реформ

Центр політико-правових реформ за сприяння Європейської Комісії у рамках проекту «Посилення ролі громадськості у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» оголошує конкурс грантів «Посилення ролі громадськості у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади». Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

Конкурси проектних пропозицій Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014 – 2020

Міністерство Регіонального Розвитку, державного управління та європейських фондів Румунії, що виступає в ролі Органу Управління, оголосило 18 Грудня 2017, 2 конкурси проектних пропозицій у рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Дедлайн – 3 травня 2018 року, 16:00.

Премія ЮНЕСКО та уряду Японії у галузі освіти зі сталого розвитку

Оголошено прийом заявок на здобуття Премії ЮНЕСКО та уряду Японії у галузі освіти зі сталого розвитку. Премією нагороджуються проекти організацій, інституцій та активістів у сфері освіти зі сталого розвитку. Дедлайн - 3 травня 2018 року.

Грантова програма WomenConnect Challenge від USAID

USAID розпочинає конкурсну програму WomenConnect Challenge (WomenConnect). Вона покликана виявити та підтримати комплексні рішення, які надають дівчатам та жінкам доступ до цифрових технологій для забезпечення їхнього здоров'я, освіти та підвищення рівня життя їх сімей. Дедлайн – 4 травня 2018 року.

Гранти Фонду співпраці Центральноєвропейської ініціативи


Центральноєвропейська ініціатива приймає заявки від організацій громадського та приватного секторів, зареєстрованих у країнах ЦЕІ (включно з міжнародними та регіональними організаціями) на підтримку проектів, спрямованих на розвиток мобільності та нетворкінгу. Обсяг грантів - до 15 000 євро. Дедлайн - 8 травня 2018 року.

Прийом заявок на «The Media Program in Ukraine» від USAID

Метою Програми є зміцнення ролі засобів масової інформації у демократичних процесах в Україні та розширення доступу громадян до якісної інформації з метою підтримки європейської інтеграції. До участі запрошуються неприбуткові громадські організації. Дедлайн - 10 травня 2018 року.

Премія ЮНЕСКО на підтримку освіти жінок та дівчат

Премія спрямована на те, щоб відзначити інновації, створені особами та організаціями з вдосконалення освіти жінок та дівчат. Дедлайн - 11 травня 2018 року.

Програма імені Фулбрайта оголошує конкурс стипендій на навчання у США


Програма академічних обмінів імені Фулбрайта надає стипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ. Дедлайн - 16 травня 2018 року.

Конкурс інновацій у праві Innovating Justice Challenge

Гаагський Інститут Інновацій  у Праві (HiiL) пропонує гранти та бізнес підтримку для новаторів у праві. Дедлайн - 30 травня 2018 року.

Міжнародне стажування Rotary Peace Fellowships


Rotary Peace Fellowship – це стипендія, що дозволяє пройти магістерську програму з міжнародних відносин, миру та врегулювання конфліктів, сталого розвитку або подібної дисципліни в одному з шести університетів (в Австралії, Англії, Японії, США, Швеції або Таїланді). Стипендія покриває усі витрати. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра та мінімум трирічний досвід роботи у відповідній сфері. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Cтипендійна програма імені Герди Хенкель для молодих дослідників (Болгарія)


П'ятимісячні стипендії та резиденції (місце проживання) надаються в рамках програми CAS Advanced Academia для підтримки випускників ВНЗ та аспірантів, що хочуть проводити дослідження у Болгарії (місто Софія). Робочою мовою є англійська. Дедлайн – 31 травня 2018 року.

Гранти для жіночих організацій від Maypole Fund

Якщо ви маєте ідею проекту, що пов'язаний з антимілітаризмом, протидією торгівлі зброєю, формування  культури миру та ненасильства, запобігання конфліктам та війнам – то ця грантова можливість саме для вас. Maypole Fund надає фінансуванням жіночим організаціям, що діють у сфері окреслених проблем. Заповнені аплікаційні форми мають бути надіслані електронною поштою. Дедлайн – 30 червня 2018 року.

Міжнародна парламентська стипендія (IPS) для навчання в Берліні

Німецький Бундестаґ спільно з Берлінським Вільним університетом, Гумбольдт Університетом м. Берлін та Технічним університетом Берліна запрошує в рамках Міжнародної парламентської стипендії на п’ять місяців до Берліна. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Гранти Фонду ЄЕЗ та Норвегії для регіональної співпраці

Фонд ЄЕЗ та Норвегії надає гранти на розвиток регіональної співпраці. Грантове фінансування можуть отримати проекти з транскордонного співробітництва, а також міжнародні проекти, покликані дати відповіді на загальноєвропейські виклики. Дедлайн - 1 липня 2018 року

Фонд відкритого суспільства надає стипендії на участь у програмі Open Society Fellowship

Фонд відкритого суспільства приймає заявки на участь у програмі Open Society Fellowship для активістів, які пропонують оригінальні та інноваційні відповіді на фундаментальні виклики відкритого суспільства. Учасники програми отримають стипендію у розмірі 80 000–100 000 доларів. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Стипендії на MBA для жінок (Берлін)

Берлінська Школа економіки та права пропонує стипендії на навчання на програмі MBA для жінок. Розмір стипендії становить 5000 євро. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Програма малих грантів від Міжнародної фундації досліджень експериментальної економіки

Міжнародна фундація досліджень експериментальної економіки оголошує про старт програми малих грантів для розвитку людини через експериментальну економіку. Обсяг гранту - до 10 000 доларів США. Дедлайн - 1 серпня 2018 року.

Creative Twinning: конкурс проектів на розвиток культурного сектору


Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року.

Нова краудфандингова ініціатива у галузі культури

Фонд «Відродження» оголошує нову краудфандингову ініціативу «Культура. Спільнота», у межах якої буде підтримувати проекти, на які надаватимуть кошти громадяни. Обсяг дофінансування - до 150 000 грн. Ініціатива діятиме до 31 грудня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

Людмила Крот   2108 днів тому   #  

Здравствуйте!
Хотим подписаться на рассылку о новых грандах на e-mail [email protected]
Заранее спасибо

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.