bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс місцевих проектів протидії гомо- і трансфобії
17.07.2018

ГО «Центр Соціальна Дія» в рамках проекту «Посилення протидії гомофобії та трансфобії на місцевому рівні в Україні» оголошує конкурс проектних заявок на отримання мінігрантів для виконання регіональних проектів з посилення протидії гомо- і трансфобії. Дедлайн - 15 серпня 2018 р.

Більше грантів у розділі Гранти.

Заявка повинна відповідати запропонованій формі (в додатку) і не має перевищувати обсяг в 9000 знаків з пробілами. Термін виконання проекту – до 31 жовтня 2018 року. Сумарний розмір фінансування проектів одного населеного пункту не перевищує 1000 євро. Прийом заявок буде проводитися до 1 серпня 2018 року, 12-00 за українським часом.

Заявку можуть подавати як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані ініціативи. Заявки від прибуткових організацій не прийматимуться. 

Заявку і короткі CV заявників необхідно надіслати на адресу електронної пошти [email protected] із вказанням теми «Заявка на отримання гранту». Про результати конкурсу усі заявники будуть поінформовані до 15 серпня 2018.

У випадку необхідності проведення зустрічей з/тренінгів для місцевої поліції ГО ЦСД може покрити витрати на такі заходи додатково.

У випадку необхідності проведення навчання для різних груп по темам прав людини/недискримінації/рівності, витрати на такі заходи можуть бути покриті додатково за допомогою Платформи неформальної освіти заради рівності - http://socialaction.org.ua/trening

У випадку отримання гранту аплікант зобов’язується надати фінансовий та описовий звіти про реалізацію проекту протягом двох тижнів після завершення його виконання.

Форма заявки та опис конкурсу - в додатку (файли також можливо завантажити за посиланням https://fex.net/106174453539). 

Контакти

Коментарі

Ананій Бучак   2098 днів тому   #  

Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, чи потрібно дублювати заявку англійською мовою?

  •   Пiдписатися на новi
Олена Бондаренко   2091 день тому   #  

Бажано заповнити двома мовами, якщо є можливість, але це не обов'язково

  •   Пiдписатися на новi
Анна Марчук   2082 дні тому   #  

Доброго дня! Дедлайн вже був чи буде?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.