bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості отримання фінансування для проектів ОГС
10.02.2020

Підготували для вас підбірку грантів: шукайте і скоріше заповнюйте заявки, обрати дійсно є з чого!

ПРООН запрошує громадські організації для адміністрування малих грантів

ПРООН оголошує запит інформації від національних та міжнародних неурядових громадських організацій (ОГС/ГО) для виявлення інтересу ОГС/ГО у потенційному партерстві з Програмою Розвитку ООН (ПРООН) щодо адміністрування малих грантів в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру для підтримки проєктів цільових громад з питань громадської безпеки, доступу до правосуддя, соціальної згуртованості, взаємодії поліції з населенням на засадах партнерства та ґендерної рівності.

 Дедлайн - 15 лютого 2020 року.

Фундація прав людини шукає регіональних партнерів для проекту «Голос жінки має силу 2020»

Фундація прав людини розпочала підготовку до нової фази проекту «Голос жінки має силу» (Women Voices Count), що буде реалізуватися у 2020 році.

Дедлайн – 17 лютого 2020 року.

Гранти на мікропроекти від посольства Федеративної Республіки Німеччини

Посольство Німеччини в Україні щороку надає підтримку обмеженій кількості  мікропроектів, які спрямовані на поліпшення умов життя вразливих верств населення. Йдеться про проекти, що реалізовуються протягом короткого терміну, як правило до трьох місяців.

Дедлайн - 21 лютого 2020 року.

Гранти для організацій на реалізацію мистецьких проєктів за участі молоді

Гранти надаються House of Europe в рамках програми творчої підготовки та розбудови потенціалу молоді, яка підтримує проєкти, що залучають молодих людей віком від 16 до 25 років та мають на меті розвиток локальних мистецьких ініціатив. 

Дедлайн - 28 лютого 2020 року.

Гранти для організацій на реалізацію мистецьких проєктів за участі молоді

Гранти надаються House of Europe в рамках програми творчої підготовки та розбудови потенціалу молоді, яка підтримує проєкти, що залучають молодих людей віком від 16 до 25 років та мають на меті розвиток локальних мистецьких ініціатив. 

Дедлайн - 28 лютого 2020 року.

Гранти на підтримку МСП, якими володіють та керують жінки

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес.

Дедлайн - 31 липня 2020 року.

Підтримка ініціатив місцевих жіночих правозахисних організацій

Організація Пакт в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Канади, запрошує українські організації, які працюють у сфері захисту прав жінок (жіночі організації), до участі у щорічному конкурсі.

Дедлайн - 15 серпня 2020 року.

Гранти на участь у навчальних заходах

Black Sea NGO Forum надає гранти експертам та представникам громадських організацій для участі в навчальних візитах, тренінгах та інших заходах.

Дедлайн - 15 грудня 2020 року.

Конкурс секторально-цільових грантів від Pact

Конкурс секторально-цільових грантів є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Міжнародною організацією Пакт. Метою програми є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Конкурс «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad

Greencubator оголошує про прийом заявок від українських команд на найбільший в світі конкурс «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad (CLP)! Конкурс охоплює 55 країн світу, його переможці отримають призи в 10 000, 5 000 та 2 500 євро, а фіналісти — доступ до акселератора EIT Climate-KIC, з фокусом на комерціалізації cleantech-стартапів.

Дедлайн - 10 травня 2020 року.

Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії

Українські громадські організації можуть подавати пропозиції на фінансування проектів у межах 50 000 доларів США. Середній розмір більшості грантів становить приблизно 25 000 доларів США.  Грантова комісія Посольства США обирає проекти, що демонструють здатність організацій досягти поставленої мети і впливу у галузях, зазначених нижче. Програма не встановлює кінцевого терміну подачі заявок. Проектні пропозиції приймаються протягом усього року на постійній основі.

Програма Фонду розвитку українських ЗМІ – 2020

Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформації (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Конкурс проходить на постійній основі і не має кінцевого термін.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує  грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.