bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

KSE надасть 700 грантів на навчання на своїх програмах
16.06.2023

Університет Kyiv School of Economics надасть гранти на оплату навчання своїх бакалаврських та магістерських програм. Грантова програма покриває навчання та часткове проживання в колівінгу.

 

Отримати стипендію можуть чотири категорії вступників:

•  учасники/ці бойових дій та їхні діти

•  внутрішньо переміщені особи (які змінили місце проживання після 24.02.22)

•  переможці/переможниці олімпіад, турнірів, конкурсів

•  ті, хто вимушено виїхав за кордон після 24 лютого, але хоче повернутися додому на навчання

 

«Ми хочемо, щоб кожен вмотивований та талановитий студент мав можливість здобути освіту міжнародного рівня з американським дипломом та стандартами якості. Для цього ми надаємо спеціальні стипендії та гранти під час війни», — Тимофій Брік, ректор KSE University.

Міжнародно визнані магістерські та бакалаврські програми дозволяють студентам отримати подвійні дипломи від University of Houston та University of Toronto. Здобувачам освіти доступні стажування в таких топ-компаніях та установах державного сектору, як Genesis, Dragon Capital, Raiffeisen, ПУМБ, Національний Банк України, World Bank та інші, а також міжнародні щосеместрові обміни в топових освітніх закладах накшталт Bocconi University та University of Massachusetts Amherst.

KSE пропонує очне навчання англійською мовою за участі іноземних лекторів з унікальним досвідом. Університет має свій кампус, який оснащений укриттям та повністю автономний під час блекаутів. А також колівінг для студентів з інших міст. 

Нагадаємо, що Kyiv School of Economics відкрила бакалаврські та магістерські програми за низкою напрямків. Зокрема бакалаврат з кібербезпеки, з права чи з прикладної математики. А також магістерські програми з дослідження пам’яті й публічної історії та урбаністики й повоєнної відбудови. 

 

Детальніше про напрямки і умови отримання грантів на сайті KSE: https://university.kse.ua/grants

Форма на вступ до KSE: https://university.kse.ua/financial-aid

Контакти

  • https://university.kse.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.