bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міні-грант для створення прототипу творчого виробу «Постійний Конкурс Творців 2023»
07.08.2023

Умови «Постійного конкурсу творців»

Щокварталу комісія конкурсу визначає від одного до трьох переможців і фінансує виготовлення товарних зразків (прототипів) або їхніх частин. Ми сприяємо тому, щоб автор став виробником і підприємцем. З переможцем конкурсу буде укладено договір на перерахування благодійного внеску від фонду «Це Крафт». Договір визначає терміни для виготовлення виробу та відповідальність сторін. Авторські права на прототип залишаються за автором, який в майбутньому може стати продавцем на платформі «Це Крафт». Будуймо країну творців разом!

 

Терміни подання ідей

Конкурс постійний із щоквартальним оголошенням переможців. Просимо подавати пропозиції до останнього дня сезону “Зимова хвиля” - лютий/ “Весіння хвиля” - травень/ “Літня хвиля” - серпень/ “Осіння хвиля” - листопад. 

Оголошення результатів конкурсу відбувається протягом 20 днів відповідно до хвилі сезону на сторінках «Це Крафт» в Інстаграм і Фейсбук

Літня хвиля 2023 року триватиме до 31 серпня.

 

Розмір міні-грантів на 2023 рік - 1500 грн.

 

Критерії конкурсного відбору ідей

  • СУМА. Надається фінансування прототипу/мінімальної партії/деталі виробу до 1000 грн. Якщо виробництво коштує більше, вам треба дофінансувати його власним коштом.
  • АКТУАЛЬНІСТЬ ІДЕЇ. У описовій записці просимо зазначити ваше бачення актуальності виробу для регіону або України, потенційну культурну й економічну цінність. Обсяг записки – до 2-х сторінок.
  • АВТОРСТВО. КРЕАТИВНІСТЬ. ІННОВАЦІЙНІСТЬ. Ідея повинна бути на 100% авторською. Якщо комісія виявить плагіат, пропозицію виключать із конкурсу.
  • ГАРМОНІЯ.  Гармонійність, краса, естетичність об’єкта як виробу.
  • ЕКОЛОГІЧНІСТЬ. Бажана умова –  виробництво з екологічних і натуральних матеріалів.
  • ОСУЧАСНЕННЯ ТРАДИЦІЙ. Вироби можуть (не обов’язково) презентувати ідею української ідентичності, територіальної або культурної причетності, історичну ретроспективу. Якщо ви подаєте ідею на основі традиційної української творчості, пропонуємо її стилістично осучаснити.

 У разі якщо отримані заявки на відвідну хвилю будуть не відповідні до мети програми та не зможуть набрати мінімальної кількості балів за критеріями оцінки, тоді сума грантового бюджету переноситься на наступну хвилю. 

 

За детальнішою інформацією перейдіть за посиланням: https://itscraft.com.ua/postiyniy-konkurs-tvortsiv/

 

Запитання і пропозиції

Запитання та пропозиції можна написати на електронну адресу  [email protected]. У темі листа вкажіть, будь ласка, «Запитання щодо Конкурсу творців».

«Постійний Конкурс творців» реалізується командою благодійного Фонду «Це Крафт» в межах соціальної складової соціального підприємства «Це Крафт».

 

Контакти

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.