bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінансова підтримка для соціальних проєктів у Харкові. Як отримати?
25.09.2023

Для того, щоб популяризувати краудфандинг та надати менторську підтримку для реалізації найкращих соціальних ініціатив у Харкові, цьогоріч платформа «Моє місто Харків» запустила фонд підтримки соціальних проєктів. В рамках фонду платформа проводить відбори (пітчинг) соціальних проєктів та надає дофінансування.

У пітчингу можуть взяти участь проєкти, які спрямовані на розвиток Харкова у таких сферах: культура, освітні ініціативи, допомога дітям та захист природи.

Для участі в пітчингу необхідно до 30 вересня подати проєкт на веб-сайті kharkiv.mycity.one. Проєкти повинні відповідати наступним критеріям:

  • • Не містити політичної пропаганди

  • • Спрямовуватися на покращення якості життя у місті

  • • Приносити загальну користь та сприяти розвитку Харкова

Учасники пітчингу з найвищими оцінками від експертів отримають фінансову підтримку від фонду. 

Перший пітчинг соціальних проєктів, який відбувся у липні 2023 року, дав можливість наблизити реалізацію 4 проєктам, які отримали фінансування загальною сумою 180 000 гривень.

Завдяки зусиллям платформи і її партнерів, до фонду вже залучено близько 400 000 гривень для реалізації ініціатив у місті. Мета фонду до кінця 2023 року — залучити 1 мільйон гривень від підприємців Харківщини на дофінансування та наближення реалізації соціальних проєктів у Харкові.

«Моє Місто» — це краудфандингова платформа для реалізації соціальних проєктів. Створена та є частиною КСВ-напрямку Netpeak Group, з 2020 року працює в Харкові завдяки підприємцю Абдурахману Шайхалову та партнерам.

За 2 роки роботи «Моє Місто Харків» реалізували 35 проєктів, а на їхню реалізацію було залучено понад 4,5 мільйони гривень від понад 4 000 доброчинців.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.