bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CRDF Global оголошує конкурс на надання грантів на поліпшення кібербезпеки
09.11.2023

Гранти на поліпшення кібербезпеки для  Центральних органів влади України / Державних підприємств критичної інфраструктури України.

 

Кінцевий термін подання заявок: Четвер, 30 листопада 2023 р. 

Сесія запитань та відповідей:  Вівторок, 14 листопада 2023р. за попередньою реєстрацією 

https://forms.office.com/r/5K8AaBmyr5  


Загальна 
інформація про конкурс:
 

CRDFGlobal (Фонд цивільних досліджень та розвитку США) є незалежною некомерційною організацією, яка впроваджує безпеку та стабільність в межах міжнародної місії розвитку та глобальної допомоги. CRDF Global за підтримки Державного департаменту США відкриває конкурс мікрогрантів для фінансування потреб у сфері поліпшення кібербезпеки Центральних органів влади України / Державних підприємств критичної інфраструктури України (CySIG). Конкурс націлений на надання підтримки в галузі кібербезпеки для грантоотримувачів з метою ідентифікації вразливих зон та захисту їхніх систем від можливих кіберінцидентів, шляхом підвищення загального рівня кібербезпеки та стійкості інформації в цих установах. Це можливо досягти, залучивши кваліфікованих спеціалісів в галузі кібербезпеки з метою забезпечення високого рівня захисту важливої інформації, ресурсів та мереж цих установ, сприяючи підвищенню рівня кіберзахисту України. 

Максимальний розмір гранту: до 54 000 доларів США 

 

Як подати заявку: 

Надішліть, будь ласка, всі документи електронною поштою наvsheliekhova@crdfglobal.org, обов’язково зазначивши тему листа “Гранти на поліпшення кібербезпеки для  Центральних органів влади України / Державних підприємств критичної інфраструктури України”

 

Щоб дізнатися більше про цю можливість, перейдіть за посиланням: 

Cybersecurity Improvement Grants for Governmental Institutions in Ukraine / Гранти на поліпшення кібербезпеки для державних інституцій України (revised on 11/08/2023 / оновлено 08.11.2023 – CRDF Global 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.