bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс проєктів на покращення захисту цивільного населення у цільових громадах від CIVIC
16.04.2024

Метою грантового конкурсу є підтримка місцевих організацій громадянського суспільства у вирішенні нагальних потреб захисту цивільного населення на основі пріоритетів громади та у співпраці з місцевою владою та іншими інституціями/установами/ організаціями. 

Географія проєктів. Даний конкурс буде проходити на території Пісочинської, Роганської, Балаклійської, Люботинської, Мереф’янської, Безлюдівської громад Харківської області.

Тематичні напрями проєктів:

1. Посилення фізичного захисту цивільного населення

2. Забезпечення доступу цивільного населення до достовірної інформації що пов’язана з безпекою

З прикладами активностей, які можна включити до проєктної пропозиції, можна ознайомитись тут.

!УВАГА: Пріоритет буде надавано локальним ініціативам. CIVIC підтримує організації без попереднього досвіду. За наявності мотивації і можливості CIVIC може допомогти із реєстрацією громадської організації. Це може бути ваш перший грант.

Бюджет одного проєкту може складати від 5 000 доларів США до 12 000 доларів США. Запропонований термін впровадження проєктних пропозицій може складати до 6 місяців. Проєкти, які отримають фінансування у межах цього конкурсу грантів, повинні завершитись до 31 жовтня 2024 року.

Строк подачі проєктних пропозицій до 23:59, 16 травня 2024 року за київським часом.

Спосіб подачі проєктних пропозицій. Для подання проєктної пропозиції необхідно заповнити такі три документи українською або англійською мовами:

1. Аплікаційна форма форма заявника (див. Додаток І)

2. Бюджетна форма заявника (див. Додаток ІІ)

3. Таблиця індикаторів заявника (див. Додаток ІІІ)

Заповнені документи необхідно надіслати з темою листа “LIF Application_Назва Організації” електронною поштою на адресу Грантового Спеціаліста CIVIC, Андрія Богданенко [email protected]

Детальний опис грантового конкурсу.

У разі виникнення питань щодо конкурсу звертайтеся до Грантового Спеціаліста CIVIC, Андрія Богданенко поштою [email protected] або за телефоном +380633207233

Грантовий конкурс адмініструє Center for Civilians in Conflict за підтримки Європейського Союзу в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом посилення захисту на рівні громад та розвитку цивільно-військового співробітництва.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.