bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асоціація гайдів України святкує своє 18-річчя!
28.11.2013

Всеукраїнська дитяча громадська організація для дівчат Асоціація гайдів України» святкує своє 18-річчя!!!

За роки існування організація пройшла важкий, однак дуже цікавий та насичений подіями шлях.
Для Асоціації гайдів України це дуже важлива подія, адже на протязі 18 років організація вносила свій вагомий внесок в розвиток дівчат та молодих жінок. Гайдинг надає своїм членам можливість отримати унікальний досвід, який залишається з ними на все життя.

Глобальні цілі Асоціації гайдів України:
1. Гайдинг – світ для дівчат! АГУ – відкритий простір для особистого зростання дівчат різного віку.
2. Гайдинг – волонтерський ресурс для суспільства! АГУ – об’єднання волонтерів, які беруть активну участь у розв’язанні актуальних проблем українських громад.
3. Гайдинг – джерело жіночого лідерства! АГУ – широкий вибір можливостей для розвитку лідерського потенціалу жінки.
4. Гайдинг – простір для міжнародного спілкування та міжкультурної взаємодії! АГУ – активний учасник всесвітнього руху дівчат-гайдів та дівчат-скаутів.
5. Гайдинг – організований рух для своїх членів! АГУ – потужна організація з налагодженою ефективною системою забезпечення власної життєдіяльності.


«Сьогодні нашій організації виповнюється 18 років! За цей час через неї пройшли тисячі дівчат та жінок, і для багатьох з них гайдинг став трампліном до насиченого, цікавого, успішного життя. Я радію, дивлячись на успіхи “наших” дітей і спостерігаючи активне життя українських гайдів (я переконана: гайди не бувають колишніми: гайд сьогодні - гайд назавжди!), і я роблю те, що в моїх силах, щоб змінити на краще життя людей навкого мене і світ навколо нас. І теж саме роблять  активісти АГУ у 12-ти областях України", - Президент АГУ,     Притиск Юлія.

Асоціація гайдів України, єдина всеукраїнська громадська організація для дівчат, звертається до представників засобів масової інформації розповсюдити інформацію та привернути увагу українського суспільства до організації, яка об’єднує дівчат і жінок усього світу.

Приєднуйтесь до нас, адже тільки разом ми можемо змінити світ!

 

***

Інформаційна довідка:

Асоціація гайдів України (АГУ) єдина всеукраїнська громадська організація для дівчат, яка діє в Україні з 1996 року. Мета діяльності:  сприяння розвитку та формуванню соціально-зрілої жіночої особистості в її власних інтересах та в інтересах держави. АГУ є асоціативним членом Всесвітньої асоціації дівчат-гайдів та дівчат-скаутів (WAGGGS). Більше про діяльність АГУ: http://www.girlguiding.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.