bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Група соціального бізнесу О2 навчає українських студентів веденню соціального бізнесу
17.12.2013

Понад 55 студентів Київського економічного університету ім. В. Гетьмана стали першою аудиторією Всеукраїнського соціального молодіжного освітнього проекту «Струм», який стартував 13 грудня 2013 р. за ініціативи Групи соціального бізнесу О2.

«Це безкоштовний освітній проект для студентів України, метою якого є пропаганда і розвиток ведення соціально відповідального бізнесу в Україні. Ознайомлення молоді України з практичними кейсами від провідних експертів у сферах: корпоративної соціальної відповідальності, соціального підприємництва, соціального маркетингу, спрямовані на усунення дефіциту сучасної практичної інформації серед студентства України. Навчання студентів не обмежиться лише столичними вузами. У ході реалізації проекту, навчальні семінари пройдуть і в регіонах України» - сказав організатор проекту «Струм», засновник Групи соціального бізнесу О2 Гліб Лісовський.

Ідея проекту виникла у засновників Групи соціального бізнесу О2 після проведення внутрішньокорпоративного дослідження, яке показало, що молоді фахівці, приходячи на роботу, не володіють практичними навичками роботи в бізнес-компаніях. Теоретичних знань, отриманих на лавах університету - зовсім недостатньо.

Провідні українські експерти, бізнес-тренери Андрій Барсуков, Олег Ішин, Олександр Табунець і Гліб Лісовський на прикладі практичних кейсів розповіли студентам, як побудувати успішну кар’єру в Україні - від написання резюме до реалізації найсміливіших бізнес проектів.

Про лідерські якості в кар’єрі та бізнесі розповів бізнес-тренер, експерт у сфері лідерства та мотивації Андрій Барсуков. Він переконав студентів, що лідерські якості притаманні кожній людині. Для їх розвитку достатньо дотримуватися всього декількох нескладних ключових навичок ефективного лідерства, які допоможуть досягти більшого і стати успішним підприємцем, ключовим експертом або висококласним фахівцем в будь-якій сфері діяльності.

Знайти відповіді на питання, як правильно поставити мету, спланувати своє життя і роботу, підвищити свою ефективність, і встигнути все за 24 години студентам допоміг експерт з ефективного управління часом, консультант з побудови кар’єри Олег Ішин. Студенти були здивовані, наскільки більше можна встигнути, вміючи правильно керувати часом.

Не менш хвилюючим питанням для студентів старших курсів є пошук роботи. Про секрети складання ефективного резюме і правила успішного проходження співбесіди розповів бізнес-тренер з практичними навичками побудови успішної кар’єри від менеджера з продажу до керівника департаменту і внутрішньокорпоративного бізнес-тренера Олександр Табунець.

Прикладами побудови стійкого бізнесу поділився сертифікований бізнес-тренер, експерт у сфері соціального маркетингу Гліб Лісовський. На основі соціальних проектів, реалізованих Групою соціального бізнесу О2, він розповів про соціальний маркетинг, як основу для побудови стійкого бізнесу, еволюцію маркетингових відносин, сучасних тенденціях у світовому та українському бізнесі.

Прослухавши практичний семінар-тренінг, студенти дізналися багато нової, актуальної, цікавої, практичної інформації. Багато з них відзначили, що отримали відповіді на давно хвилюючі їх питання.

Група соціального бізнесу О2 щиро вірить у те, що до закінчення реалізації проекту «Струм» (березень 2014) на українському ринку праці з’явиться конкурентоспроможна категорія молодих фахівців, здатних зайняти гідні робочі місця в бізнес компаніях.

Партнерами проекту «Струм» виступили Українська асоціація маркетингу (УАМ), Наукове студентське товариство КНЕУ, «Advertising school».

 

Контакти

  • Юлія
  • 067 479 14 30

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.