bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві на саміті експертів обговорили питання торгівлі людьми
22.09.2014

У місті Київ відбувся триденний саміт, на якому були обговорені питання торгівлі людьми та її профілактики, як важливо працювати з молоддю для  підвищення її обізнаності з цих питань. В саміті взяли участь 11 експертів.

За результатами роботи саміту було адаптовано інноваційну методологію «Маршрута беспеки» (Нерубаєва І., Фратола П.)  і розроблено нові інноваційні вправи для підвищення обізнаності молоді  де і як можна пересуватися, щоб не попасти у пастку рекрутерів «живого товару». Особливу увагу було звернуто на роботу з молоддю Донецької та Запорізької областей. Експерти надали рекомендації для створення навчального посібника та візуальних матеріалів за новими методиками, які будуть використовуватися в подальшому для їх розповсюдження серед молоді, а також для підготовки фасилітаторів в Донецької та Запорізької областях.

 Захід відбувся 19-21 вересня в рамках проекту «Знайди свій безпечний маршрут», який реалізує Донецька громадська організація «Альянс» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 За більш детальною інформацією про саміт ви можете звернутися до керівника проекту Світлани Закревської  за тел.: 050 470 88 17 або на e-mail: [email protected].

Контакти

  • Cвітлана Закревська
  • тел. +38050 470 88 17
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.