bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Більше 40 ВНЗ долучились до акції «Збери сміття – врятуй життя»
23.10.2014

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У жовтні в Києві та Київській області розпочався перший етап кампанії «Збери сміття – врятуй життя!». Головною метою проекту є збір макулатури школярами та їх батьками, студентами та викладачами, для подальшої переробки. Тільки у Києві до акції долучилися більше 40 ВНЗ та почали приймати активну участь школи міста. Про це УНН повідомили у прес-службі організаторів.

Організатори наголошують, що зібрані кошти будуть витрачені на необхідні речі для бійців АТО.

Завдяки залученню в якості координаторів та волонтерів місцевих підприємців, відразу до акції приєдналися мешканці Києво-Святошинського району Київської області. Тільки за перший тиждень акції активісти зібрали більше 17 тон макулатури за допомогою шкіл та підприємств.

За інформацією організаторів, найактивнішу участь в акції взяв координатор ГО “бізнес-центр новий початок” Олександр Тигов. Його прикладу наслідували ВНЗ та підприємства у інших районах Києва та Київської області.

З  кожним днем масштаби проекту збільшуються. Відвантаження зібраної макулатури здійснюється щодня. Тільки у Києві до акції долучилися більше 40 ВНЗ та почали приймати активну участь школи міста.

Організатори акції вже мають суттєвий досвід у благодійній діяльності. Вирученої суми за здачу макулатури вистачить для того, щоб забезпечити суттєву допомогу бійцям. Організатори неодноразово надавали фінансову підтримку АТО, тому мають прямі контакти військових підрозділів, що гарантує закупівлю виключно необхідних речей для батальйонів.  

Завдяки партнерам благодійної акції макулатуру купують за найвищою ціною - від 1,1 до 1,5 грн за 1 кг.

Детальну інформацію можна побачити за посиланням:

https://www.facebook.com/zberismittya

До акції можуть приєднатися всі бажаючі громадські об’єднання та активісти, які готові таким шляхом допомогти та зробити свій внесок!

Контакти

  • Анастасія
  • +38063 238 86 32

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.