bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Простір щирого спілкування у Кривому Розі
19.02.2016

18 лютого в Кривому Розі пройшло відкриття  Простору щирого спілкування  для молоді з числа ВПО та місцевої молоді. Проект реалізується ГО «Жіноча сотня м. Кривий Ріг» за підтримки УВКБ ООН. 

«ВАТРА.Простір щирого спілкування» - це проект ГО «Жіноча сотня м. Кривий Ріг», який реалізується за підтримки УВКБ ООН, у співпраці зі студентським волонтерським психологічним центром «Турбота» Криворізького державного педагогічного університету, ГО «Українська Галицька Асамблея» та  з залученням студентської громади евакуйованого до Кривого Рогу ДонНУЕТу ім. Туган-Брановського.

Проект має на меті створення простору для молоді з числа ВПО та місцевої молоді. Для ВПО він вже став осередком непрямої психологічної реабілітації, тому що студенти-переселенці разом з волонтерами ГО «Жіноча сотня м.Кривий Ріг» три місяці робили ремонт, облагоджували свій простір, згадували літні ватри, згадували свій дім, вчились довіряти людям. Тісне спілкування з місцевою молоддю, участь в спільних заходах сприятиме   адаптації та інтеграції ВПО в суспілство. Це простір, де можно корисно і весело провести час: поспілкуватись, попити кави, переглянути та обговорити фільм, почитати вірші, пограти в настільні ігри, отримати консультацію юриста та пораду психолога, послухати музику та самому грати для інших, зробити домашнє завдання та роздрукувати реферати,  запропонувати свої ідеї та прийняти участь в реалізації цікавих проектів.

Простір щирого спілкування - приклад, як небайдужа громада може творити ту реальність про яку мріємо і в якій хочеться жити.

 

 

Контакти

  • член правління ГО «Жіноча сотня м.Кривий Ріг» Олена Пазенко
  • 0964972992

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.