bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Голобській громаді проведено опитування щодо джерел інформації
15.07.2016

Опитування проведене в рамках реалізації проекту «Спільними зусиллями плануємо майбутнє громади», результатом якого стане написання Стратегії сталого розвитку Голобської об’єднаної громади на найближчі 10 років. За підтримки програмної ініціативи МФВ «Демократична практика» проект реалізовують фахівці Обласної молодіжної громадської організації «Волинський Інститут Права» та ВОГО «Асоціація регіонального розвитку». 

На запитання «Якому джерелу інформації про події Ви надаєте перевагу?» мешканці Голобської громади Ковельського р-ну відповіли «телебачення». Такий варіант відповіді обрали 344 із 621 опитаного.

На другому місці – Інтернет. Звідти черпають новини 36% опитаних – 221 людина. Майже порівну набрали друковані ЗМІ та живе спілкування – 93 голоси проти 92. Вірними радіо у громаді лишилися тільки 3,5% опитаних.

Про масштаби «засилля» Всесвітньої павутини вже навіть у глибинці свідчить той факт, що у Голобській громаді, де преважна більшість громадян – сільські жителі, майже кожен третій із опитаних зізнався, що користується електронною поштою щодня. Правда, добра частина людей (32%) про таке благо цивілізації знають тільки із розповідей, але так досі й не спробували. Але все більше стає тих, хто це робить періодично чи пробував кілька разів.

 

 

Контакти

  • ВОГО «Асоціація регіонального розвитку»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.