bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершилась «Школа фінансової освіти» для ВПО
01.11.2016

Завершився цикл зустрічей в рамках проекту «Школа фінансової освіти», за підтримки ГО «Армія патріотів України» та Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Протягом восьми місяців, у Києві, проходили інтерактивні лекції та майстер-класи з фінансової грамотності для внутрішньо переміщених осіб.

Ми намагалися створити всі умови для допомоги внутрішньо переміщеним особам у відкритті власної справи в Києві та області і дуже раді, що загальна кількість слухачів проекту перевищила 600 чоловік”, - каже організатор проекту Григорій Кравцов.

За цей час учасники мали змогу розібратися у найактуальніших питання, з якими стикається бізнесмен-початківець та отримати поради і підтримку таких тренерів-практиків: Ваче Давтян. Олег Саламаха, Іван Корякін, Алекс Рябцев, Олексій Перекрестов, Олександр Король, Олександр Галанін та інші.

Дякую за можливість поділитися досвідом. Сподіваюся, учасники школи максимально використають набуті знання”, - коментує один з тренерів Алекс Рябцев.

Загалом, курс охоплював дванадцять тем. Серед найактуальніших питань, ми розібрати такі: що відкривати - ФОП чи ТОВ, форми ведення бізнесу, ефективні переговори, воронки продажів, онлайн-банкінг та інші. 

Оксана, учасниця школи ділиться враженнями: “Дуже дякую за цікавий тренінг! Кожен спікер талановитий і спроможний надихнути на нові звершення! Олександр Король, дякую, що Ви ділитесь особистим досвідом і показуєте достойний приклад!”

Одним з результатів проекту стало створення youtube-каналу, на якому завжди можна знайти усі записи лекцій.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.