bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий візит до в рамках Програми національних обмінів до освітян
16.12.2016

З 8 по 10 грудня 2016 року за підтримки Програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом та національним фондом підтримки демократії у місті Куп’янськ відбулася зустріч педагогічного колективу Куп’янської гімназії №1, батьківського комітету та представників громади м. Куп’янська, членів ГО «Громадський центр Куп’янської гімназії № 1 Діти України» та членів громадської організації «Рух української неформальної освіти».

Під час зустрічі були обговорені проблеми освіти та шляхи їх вирішення, пройшов обмін досвідом стосовно ролі школи у сучасному суспільстві. Директор гімназії Чуб Світлана Володимирівна поділилася досвідом колективу щодо організації спільних заходів з батьками учнів гімназії, представників місцевої влади та громади.

У перший день зустрічі було проведено тренінг «Інструменти для створення єдиного інформаційного простору громади та представників влади для вирішення спільних питань у галузі освіти». Учасники шукали спільні цілі навчального закладу та громади та шляхи їх досягнення, активно обмінювалися досвідом щодо співпраці школи із громадою в умовах децентралізації влади та формування єдиного інформаційного простору для вирішення спільних питань у галузі освіти.

У другий день педагоги ознайомилися з середовищем G-Suit for Education, а саме навчилися розробляти свої курси, створювати завдання, організовувати віддалене спілкування з учнями та оцінювання учнівські роботи.

Завершився візит тренінгом “Інструменти для створення єдиного інформаційного простору громади та представників влади для вирішення спільних питань у галузі освіти”. Цього дня до роботи долучилися представники громади та загальноосвітніх навчальних закладів міста. У занятті взяли активну участь депутати міської ради Говоров Валерій Станіславович та Гриценко Сергій Вікторович. Присутні ознайомилися з особливостями пошуку ресурсів для освітніх та соціальних проектів, отримали навички щодо ефективного використання цифрових інструментів для розробки своїх проектів, взяли участь у виконанні інтерактивних вправ.

Більш детальну інформацію дивіться на сторінці Фейсбук https://goo.gl/TcdXMB

 

 

Контакти

  • Рух української неформальної освіти
  • https://goo.gl/TcdXMB

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.