bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Харкові ВПО та ветерани АТО вчились шукати ресурси для початку власної справи
28.12.2016

23 грудня 2016 р. в  Харкові відбувся третій семінар в рамках «Правозахисної школи для ВПО та ветеранів АТО з інвалідністю» на тему «Відносини з органами влади, початок власної справи та фандрайзниг», який було організовано за ініціативи ГО «Харківський правозахисний альянс». 

Під час семінару учасники дізнались про можливості підтримки підприємницької діяльності в Україні, зокрема для ВПО, ветеранів АТО з інвалідністю та інших людей з обмеженими можливостями, дізнались про наявні механізми державної підтримки цих груп населення, обговорили проблеми у комунікації між ВПО, ветеранами АТО та органами влади.

Нагадаємо, що з жовтня в місті Харків працює Центр допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю, спеціалісти Центру надають внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО з обмеженими можливостями безоплатні юридичні та психологічні консультації, консультації зі створення власного бізнесу, пошуку роботи в Харкові та інших містах області, адаптації переселенців у нових містах.

Контакти Центру допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю:

м. Харків, вул. Короленка 18-а.

+380 (67) 681 63 80, +380 (95) 508 30 08

Проект “Захист прав та соціально-психологічна адаптація ВПО та ветеранів АТО з обмеженими можливостями на сході України” реалізується ГО “Харківський правозахисний альянс” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Контакти

  • ГО «Харківський правозахисний альянс».
  • +380 (67) 681 63 80
  • +380 (95) 508 30 08

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.