bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрацював сайт громадського об’єднання «Мережа антикорупційних центрів»
13.01.2017

Громадське об’єднання «Мережа антикорупційних центрів» - це громадська платформа, засновниками якої стали: Чугуївська правозахисна група, Центр правових та політичних досліджень «ДУМА», Приазовська правозахисна група, а також низка ініціативних груп, громадських активістів і журналістів-розслідувачів.

На сьогоднішній день активісти-антикорупціонери Мережі активно діють у Харківській та Донецькій областях, мають своїх прибічників і на Луганщині.

При цьому вони не тільки відшукують прояви корупції, проводять антикорупційні розслідування, інформують про це громадськість та звертаються до правоохоронних органів, але й готують методичні матеріали – як для волонтерів, що теж бажають діяти на поприщі запобігання корупції, так і для чиновників, аби ті, через свою необізнаність, не потрапляли у ситуації «конфлікту інтересів», що теж кваліфікується як корупційне правопорушення.

А щоб донести інформацію до споживачів, представники Мережі вирішили започаткувати власний Інтернет-ресурс. І от сайт, що з кінця 2016 року працював у тестовому режимі, після новорічних свят вийшов «на планову потужність».

На сайті http://www.anticormereja.info/ можна прочитати новини, аналітику з тематики протидії корупції, ознайомитися з правовими порадами та думками експертів.

Отже, в Україні побільшало ще на один якісний інформаційний ресурс у сфері запобігання корупції. Певні, завдяки цьому поменшає самої «іржі»!

Контакти

  • Юрій Чумак
  • http://www.anticormereja.info/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.